Stoiximan Super League

«Ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί»

Το «πράσινο φως» για μεταγραφές (αλλά και αποδεσμεύσεις) άναψε η διοίκηση του Πανιωνίου στον Τάκη Λεμονή. «Ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που βγήκε από τη χθεσινή τετράωρη συζήτηση του 50χρονου προπονητή με τον πρόεδρο, Γεράσιμο Βεντούρη, παρόντος του Παύλου Κορκίδη. Έξαλλοι με ΑΕΚ, περιμένει ο Μπόσκο.

Το «πράσινο φως» για μεταγραφές (αλλά και αποδεσμεύσεις) άναψε η διοίκηση του Πανιωνίου στον Τάκη Λεμονή. «Ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που βγήκε από τη χθεσινή τετράωρη συζήτηση του 50χρονου προπονητή με τον πρόεδρο, Γεράσιμο Βεντούρη, παρόντος του Παύλου Κορκίδη.

Οι «κυανέρυθροι» -το σίγουρο είναι ότι- θα συζητήσουν οποιαδήποτε επίσημη πρόταση για παίκτη της ομάδας, αλλά δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων.


Σε περίπτωση που υπάρξει κίνηση από άλλη ομάδα για τον Κουμορτζί ή τον Μανιάτη θα ζητήσουν έμψυχα ανταλλάγματα, ποδοσφαιριστές, όμως, που θα είναι έτοιμοι να πάρουν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε και το θέμα των αποδεσμεύσεων και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα δοθεί βάρος στη λύση του συμβολαίου του Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Ο Κροάτης αναζητεί ομάδα για να φύγει από το καλοκαίρι, αφού βλέπει ότι το κλίμα στη Νέα Σμύρνη είναι βαρύ. Το υψηλό του συμβόλαιο, όμως, αποτελεί «αγκάθι», αφού δύσκολα θα βρει ομάδα που θα του δίνει όσα ο Πανιώνιος… 550.000 ευρώ, δηλαδή!

Το τελευταίο διάστημα του έχει μεταφερθεί ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόταση από το Κατάρ, αλλά πρέπει να περιμένει ως τις 10 Ιανουαρίου. Γιατί; Στη συγκεκριμένη χώρα, η Ολυμπιακή Επιτροπή συνεδριάζει και πρέπει να εγκρίνει μεταγραφές, καθώς θέλει να ελέγχει την ποιότητα των παικτών που πηγαίνουν στη χώρα! Ο Μπόσκο περιμένει την απόφαση για να δει αν θα γίνει δεκτός ή όχι…

Έξαλλοι με ΑΕΚ!

Απασχολημένοι με ακόμα ένα θέμα ήταν χθες οι «κυανέρυθροι». Όπως ενημέρωσε τη διοίκηση το λογιστήριο της ΠΑΕ, δεν κατέστη δυνατό να πληρωθεί επιταγή από την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου (περίπου 150.000 ευρώ). Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έλεγαν ότι θα ακολουθήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα προχωρήσουν σε σφράγισμα της επιταγής.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x