Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Πρέπει να παραμείνει ο Πατέρας»!

Υπέρ της παραμονής του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τάχθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Εξερχόμενος από τα γραφεία του συλλόγου, μετά το Γ.Σ. που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, είπε χαρακτηριστικά: «…επιμένω ότι αυτός (σ.σ. ο Πατέρας) πρέπει να παραμείνει. Από το μαγαζί σου φεύγεις, από τον Παναθηναϊκό, με το παραμικρό, όχι! Είμαι ανήσυχος για την επόμενη μέρα. Ο χρόνος θα δείξει», ενώ παραδέχτηκε ότι του έγινε πρόταση να αναλάβει πρόεδρος, την οποία αρνήθηκε.

Υπέρ της παραμονής του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τάχθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Εξερχόμενος από τα γραφεία του συλλόγου, μετά το Γ.Σ. που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, είπε χαρακτηριστικά: «…επιμένω ότι αυτός (σ.σ. ο Πατέρας) πρέπει να παραμείνει.

Από το μαγαζί σου φεύγεις, από τον Παναθηναϊκό, με το παραμικρό, όχι!

Είμαι ανήσυχος για την επόμενη μέρα. Ο χρόνος θα δείξει
», ενώ παραδέχτηκε ότι του έγινε πρόταση να αναλάβει πρόεδρος, την οποία αρνήθηκε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου:

«Είναι αλήθεια ότι ο κ. Πατέρας πρότεινε να αναλάβω πρόεδρος στον Παναθηναϊκό και τον ευχαριστώ, αλλά επιμένω ότι αυτός πρέπει να παραμείνει. Η παραίτηση είναι μονομερής πράξη. Εγώ περίμενα και περιμένω όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό να γίνουν μία γροθιά, προκειμένου να βρει η ομάδα το δρόμο της.

Η πολυμετοχικότητα -το έχω ξαναπεί- δεν είναι καλή. Καλύτερα να υπάρχει ένας, παρά ο καθένας να τραβάει το σκοινί του, ειδικά όταν υπάρχουν τόσοι παράγοντες. Ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων και πραγμάτων. Προσπαθούσαμε να βρούμε λύση. Είπα στον Πατέρα να δοθεί χρόνος.

Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις, είτε είναι αρεστές, είτε όχι! Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί λύση. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό συνέχει στον Παναθηναϊκό. Να χαρίζει ο Βαρδινογιάννης, να φεύγει ο άλλος. Γιατί να φύγουν; Αφού είναι Παναθηναϊκοί και μάλιστα, καλοί Παναθηναϊκοί. Στη ζωή τα χρήματα παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά κυρίως, σημασία έχει το συναίσθημα. Ανησυχώ για την επόμενη μέρα. Δεν μπορεί με το παραμικρό να φεύγεις! Από το μαγαζί σου φεύγεις, από τον Παναθηναϊκό, όχι!

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει το δρόμο του»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x