Stoiximan Super League

Μια ζωή γεμάτη… SKODA Ξάνθη

Μια ιδιαίτερη στιγμή βίωσε την Δευτέρα το βράδυ ο τεχνικός διευθυντής της SKODA Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας (389) βραβεύτηκε στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» από τον ΠΣΑΠ για την προσφορά του. Το www.sport-fm.gr μίλησε μαζί του, με αφορμή τι άλλο… την αγαπημένη του ομάδα.

Μια ιδιαίτερη στιγμή βίωσε την Δευτέρα το βράδυ ο τεχνικός διευθυντής της SKODA Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας (389) βραβεύτηκε στην «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» από τον ΠΣΑΠ για την προσφορά του στο άθλημα.

Το www.sport-fm.gr μίλησε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με αφορμή τι άλλο… την αγαπημένη του ομάδα.

Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Πιπεριά

Αρχικά η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τη βράβευση και το ποια ήταν η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό του όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του:

«Δεν μπορώ να απομονώσω μόνο μια στιγμή. Είναι πολλά τα χρόνια στην Ξάνθη και πολλές οι εμπειρίες. Σίγουρα από τις πιο σημαντικές στιγμές είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού μέσα από αυτούς τους αγώνες μεγαλώνεις ως ομάδα».

Από το 1996 μέχρι και το 2010 που αποσύρθηκε φόρεσε μόνο τη φανέλα της Ξάνθης, χωρίς να υπάρξει στιγμή που αμφέβαλε για αυτή την επιλογή:

«Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που έμεινα εδώ είχα προτάσεις από μεγάλες ελληνικές ομάδες, όχι από το εξωτερικό, για να πάρω μεταγραφή δεν έγινε η μετακίνηση και από εκεί και πέρα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος».

Πλέον υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα από διαφορετικό πόστο:

«Η πρόταση που μου έγινε ήταν ιδιαίτερα τιμητική για το πόστο του τεχνικού διευθυντή από τον κύριο Πανόπουλο είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός αυτός ο ρόλος αλλά είμαι μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου και κοντά σε αυτό που αγαπώ».

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου δεν έχει προσωπικούς στόχους που να διαφοροποιούνται από όσα θέλει να πετύχει με την SKODA Ξάνθη:

«Οι στόχοι είναι ίδιοι με της ομάδας δεν υπάρχει κάποια διαφορετική προσωπική επιδίωξη, αυτό που θέλουμε είναι κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα ήταν ήδη πολύ καλά οργανωμένη σε όλους τους τομείς και το ίδιο θέλουμε να συνεχίσουμε και εμείς ρίχνοντας βάρος και στις Ακαδημίες».

Παρότι αμυντικός διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και με ωραία τρίπλα απέφυγε τις ερωτήσεις για τα καυτά θέματα προπονητή και μεταγραφών:

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα του προπονητή και στις μεταγραφές από τη στιγμή που έχει μιλήσει επίσημα ο κύριος Πανόπουλος. Υπομονή μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις».

Το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή απονεμήθηκε στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αγωνίστηκε στην SKODA Ξάνθη. Η ομάδα παραδοσιακά τροφοδοτούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο με αξιόλογους παίκτες θα πρέπει να περιμένουμε και συνέχεια:

«Η Ξάνθη για πολλά χρόνια έβγαζε ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια έχουμε μείνει λίγο πίσω και σε αυτό το δρόμο θέλουμε να την ξαναφέρουμε, ο Βασίλης Τοροσίδης άξιζε αυτό το βραβείο και θεωρώ ότι μαζί με τους συνυποψήφιους του (Κώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης) έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής, είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής».

Το προπονητικό κέντρο και οι εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα δίνουν την ευκαιρία σε όλους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα:

«Οι εγκαταστάσεις που μας παρέχονται είναι εξαιρετικές και είναι υποχρέωση όλων μας που δουλεύουμε εκεί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βρίσκεται η ομάδα πάντα ψηλά».

Μπορεί να αποχώρησε μετά από ώριμη σκέψη όμως σίγουρα υπάρχουν στιγμές που θα ήθελε να βρεθεί και πάλι στον αγωνιστικό χώρο:

«Όταν έχεις παίξει ποδόσφαιρο και σταματήσεις είναι δεδομένο ότι σου λείπει όμως η απόφασή μου ήταν συνειδητή. Υπάρχουν στιγμές που τις ζω έντονα ακόμα και τώρα που δεν αγωνίζομαι και σίγουρα μου περνάει κάποιες στιγμές από το μυαλό να μπω και να ξαναπαίξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x