Stoiximan Super League

Κιτρινό-ΜΑΥΡΑ Χριστούγεννα!

Ευτυχώς που υπάρχουν τα… Χριστούγεννα για να γιορτάσει και κάτι η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν στην άκρη για λίγο το μουντό κλίμα που έχουν φτιάξει τα άσχημα αποτελέσματα και -παρόλο που τα σφιγμένα χαμόγελα μαρτυρούσαν τη… συναίσθηση της κατάστασης- έδωσαν όλοι το «παρών» στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα… Χριστούγεννα για να γιορτάσει και κάτι η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν στην άκρη για λίγο το μουντό κλίμα που έχουν φτιάξει τα άσχημα αποτελέσματα και -παρόλο που τα σφιγμένα χαμόγελα μαρτυρούσαν τη… συναίσθηση της κατάστασης- έδωσαν όλοι το «παρών» στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Holiday Inn», τα παιδιά των «κιτρινόμαυρων» έκλεψαν την παράσταση με τα γέλια, τα παιχνίδια και τα τραγούδια τους.

Κράτησαν, δε, ψηλά τη σημαία του… κεφιού, δεδομένου ότι στα τραπέζια των πατεράδων δεν κρυβόταν ο προβληματισμός.

Αυτός που ήταν ολοφάνερος και στο πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος -πιο σκεπτικός από ποτέ- σηκώθηκε ελάχιστες φορές από το τραπέζι του.

Με το κλίμα, λοιπόν -λίγο πριν τα Χριστούγεννα- όχι ακριβώς ιδανικό, ελπίζεται τουλάχιστον εκείνο της Πρωτοχρονιάς (και αφού έχει μεσολαβήσει ο «τελικός» με τη Λάρισα για το Κύπελλο) να μην είναι ακόμα βαρύτερο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x