Stoiximan Super League

Απλώνει… δίχτυα στην Αφρική

Τις περιπτώσεις δύο Αφρικανών μέσων της Μονακό φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Λούκμαν Αρούνα και τον Ζαν Ζακ Γκοσό. Σενάριο για τράμπα Μανιάτη-Μήτρογλου. Στις 17:30 (Conn-X) η σέντρα στο παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ποια τα πλάνα για την ενδεκάδα.

Τις περιπτώσεις δύο Αφρικανών μέσων της Μονακό εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ». Ο λόγος για τον Λούκμαν Αρούνα και τον Ζαν Ζακ Γκοσό.

Ο πρώτος είναι επιθετικογενής χαφ, 20 ετών μόλις, εννιά φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας -αγωνίστηκε μάλιστα κατά της Ελλάδας στο Μουντιάλ- και η τιμή του υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο δεξιοπόδαρος μέσος έχει τέσσερις συμμετοχές φέτος στο Σαμπιονά, στο ξεκίνημα όμως της σεζόν ήταν εκτός ροτέισον λόγω τραυματισμού.

Όσον αφορά τον 27χρονο Ζαν Ζακ Γκοσό, είναι περισσότερο αμυντικό χαφ, παρά δημιουργικός μέσος και τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίζεται στους Μονεγάσκους. Την πρώτη σεζόν ήταν βασικός, την περσινή περίοδο δεν συμπεριλαμβανόταν στις πρώτες επιλογές, ενώ φέτος έχει οκτώ συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, είναι συμπαίκτης του Γιάγια Τουρέ στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Τράμπα Μανιάτη-Μήτρογλου

Σενάριο ανταλλαγής Μανιάτη-Μήτρογλου φέρνει στο προσκήνιο ο «ΓΑΥΡΟΣ». Σύμφωνα με αυτό, ο Ολυμπιακός, εκτός από οικονομικά ανταλλάγματα, για να αποκτήσει τον διεθνή μπακ από τον Πανιώνιο, θα παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον 23χρονο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι στους «κυανέρυθρους».

Θετικό φινάλε

Στην Τρίπολη δίνει το τελευταίο του παιχνίδι μέσα στο 2010 ο Ολυμπιακός, που απέναντι στον τοπικό Αστέρα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν «έδειξε» ενδεκάδα στην χθεσινή προπόνηση.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως τη θέση του Τοροσίδη -προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο- στην άμυνα θα πάρει ο Μοντέστο, ενώ συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λάρισα, οι μόνες αλλαγές που μπορούν να προκύψουν, είναι να ξεκινήσει ο Φετφατζίδης αντί του Ζαϊρί στα δεξιά και ο Πάντελιτς να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μιραλάς, ενδεχόμενο πάντως που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Η πιθανή σύνθεση (4-4-1-1): Πάρντο - Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο - Μοϊσές, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ζαϊρί (Φετφατζίδης) - Φουστέρ - Μιραλάς.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x