Επικαιρότητα

Γκρίνια και ψηφοφορία

Κορυφώνεται σήμερα στην Βουλή η μάχη του προϋπολογισμού με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Τα μεσάνυχτα η ονομαστική ψηφοφορία. Αίσθηση από τις διαφοροποιήσεις κυβερνητικών βουλευτών οι οποίοι –ωστόσο- δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν υπέρ.

Κορυφώνεται σήμερα στην Βουλή η μάχη του προϋπολογισμού με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Τα μεσάνυχτα η ονομαστική ψηφοφορία.
Αίσθηση από τις διαφοροποιήσεις κυβερνητικών βουλευτών οι οποίοι –ωστόσο- δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν υπέρ.

Καλύτερη πλέον η εικόνα στην κίνηση των οχημάτων στους βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, μετά το πρωινό κομφούζιο που προκάλεσε η 24ωρη απεργία των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τρίωρη παναττική στάση εργασίας έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος στη 1. Στις 2 η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Αύριο Πέμπτη τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Την Παρασκευή, παραμονή Χριστουγέννων, όλα τα μέσα μεταφορά θα κινηθούν κανονικά, εκτός από τα μπλε λεωφορεία τις μεσημεριανές ώρες.

Για μετά τις γιορτές μετατίθεται το πολύ-νομοσχέδιο σχετικά με την απελευθέρωση περίπου 150 «κλειστών» επαγγελμάτων. Σε πρώτη φάση θα αφορά: δικηγόρους, φαρμακοποιούς, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, ορκωτούς λογιστές, αρχιτέκτονες και μηχανικούς.

Τα βασικά σημεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων για την επόμενη 3ετια, παρουσίασε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών.

Πόρισμα – φωτιά του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Τουλάχιστον 204 υπάλληλοι της βρέθηκαν να απασχολούνται -με μη νόμιμες διαδικασίες- σε υπηρεσίες γραφείου, την ώρα που τόνοι σκουπιδιών «πνίγουν» τους δρόμους της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας.

Σε ρυθμίσεις οφειλών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, θα προχωρήσει η ΔΕΗ. Τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ οι ανεξόφλητες οφειλές προς την Επιχείρηση το πρώτο 10μηνο του έτους.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την γνωστή ηθοποιό Τασσώ Καββαδία.

Χρηματιστήριο!. Στο 0,22% στις 10:55πμ. Στις 1.456 μονάδες ο γενικός δείκτης. Πάνω από τα 90 δολάρια η τιμή του αργού πετρελαίου.

Χριστούγεννα στα αεροδρόμια κινδυνεύουν να κάνουν χιλιάδες ταξιδιώτες, καθώς η σφοδρή κακοκαιρία εμποδίζει ακόμα τα αεροσκάφη από να πετάξουν, κυρίως στις χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης.

ΚΑΙΡΟΣ! Λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη σήμερα Τετάρτη στην Αττική. Οι άνεμοι μεταβλητοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x