Επικαιρότητα

Ζητείται οδός

Aπροσπέλαστο έμεινε για ώρες το μεσημέρι το κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ όσο και του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό, ο οποίος ψηφίζεται τα μεσάνυχτα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Aπροσπέλαστο έμεινε για ώρες το μεσημέρι το κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ όσο και του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό, ο οποίος ψηφίζεται τα μεσάνυχτα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Οι μετακινήσεις στην πρωτεύουσα από το πρωί γίνονται μετ' εμποδίων, λόγω και της 24ωρης απεργίας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς η οποία προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» σε αρκετούς δρόμους.

Αύριο Πέμπτη τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Την Παρασκευή, παραμονή Χριστουγέννων, όλα τα μέσα μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά, εκτός από τα μπλε λεωφορεία 12 με 4 το απόγευμα.

Οι μεταρρυθμίσεις χρειάζονται χρόνο να εφαρμοστούν και να αποδώσουν, τονίζει ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Newsweek».

Για μετά τις γιορτές μετατίθεται το πολύ-νομοσχέδιο σχετικά με την απελευθέρωση περίπου 150 «κλειστών» επαγγελμάτων.
Και δεύτερη επιστολή απέστειλαν στον Πρωθυπουργό εκπρόσωποι εννέα επιστημονικών φορέων, διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να τους συναντήσει.

Σε καλό κλίμα το πρωί στην Θεσσαλονίκη η πολυαναμενόμενη συνάντηση του νέου δημάρχου της πόλης Γιάννη Μπουτάρη με τον Μητροπολίτη Άνθιμο.

Σε ρυθμίσεις οφειλών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, θα προχωρήσει η ΔΕΗ. Τουλάχιστον 700 εκατ. ευρώ οι ανεξόφλητες οφειλές προς την Επιχείρηση το πρώτο 10μηνο του έτους.

Πόρισμα – φωτιά του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Τουλάχιστον 204 υπάλληλοι βρέθηκαν να απασχολούνται -με μη νόμιμες διαδικασίες- σε υπηρεσίες γραφείου. Για ελεγχόμενο από την κυβέρνηση πόρισμα- εντυπωσιασμού έκανε λόγο η απερχόμενη δημοτική Αρχή.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την γνωστή ηθοποιό Τασσώ Καββαδία.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» ο συγγραφέας Παύλος Μάτεσις, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

ΚΑΙΡΟΣ! Λίγη συννεφιά, παροδικά αυξημένη αύριο Πέμπτη στην Αττική. Οι άνεμοι νότιοι έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x