Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια ΝΟVA για Πανιώνιο

Δεν έκρυψε η NOVA την έντονη δυσαρέσκεια της από την επίθεση που δέχθηκε από τον Πανιώνιο σχετικά με το αίτημα του για την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με την SKODA Ξάνθη.

Δεν έκρυψε η NOVA την έντονη δυσαρέσκεια της από την επίθεση που δέχθηκε από τον Πανιώνιο σχετικά με το αίτημα του για την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με την SKODA Ξάνθη.

Η συνδρομητική τηλεόραση κοινοποίησε επιστολή προς την Σούπερ Λίγκα με την οποία εκφράζει την λύπη της καθώς θεωρεί προσβλητικό το ύφος της επιστολής του πρόεδρου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Γεράσιμου Βεντούρη.

Αναλυτικά η επιστολή της Nova:

« Με μεγάλη δυσφορία λάβαμε γνώση μίας επιστολής που εστάλη σήμερα από την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ προς τη Super League, αναφορικά με το θέμα του ορισμού της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ, που πρόκειται να λάβει χώρα την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Η εν λόγω επιστολή, πέραν της προφανούς ανακρίβειάς της, η οποία κατέστη, άλλωστε, σαφής από τη νεότερη ανακοίνωση, που εξέδωσε η ως άνω ΠΑΕ, προκάλεσε πραγματικά μεγάλη έκπληξη στην εταιρεία μας, όχι μόνο για την αφορμή, βάσει της οποίας εξεδόθη, αλλά κυρίως για το μειωτικό και, εντελώς άδικα, προσβλητικό για την εταιρεία μας ύφος που χρησιμοποιήθηκε στη σύνταξη της.

Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό για θέματα, που με συνεργατική διάθεση, μεταξύ της διοργανώτριας αρχής και της εταιρείας μας, επιλύονται άμεσα, να υφιστάμεθα τέτοια άδικη αντίδραση και επίθεση από μία από τις ΠΑΕ-συνεργάτιδές μας.
Η Nova δεν επιδέχεται αμφισβήτηση για τις προθέσεις της απέναντι στους εταίρους της και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Superleague, αναφορικά με θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό των αγώνων του πρωταθλήματος. Η εταιρεία μας έχει αποδείξει έμπρακτα ότι προτάσσει πάντοτε το σεβασμό προς τον αθλητή και τις ΠΑΕ, φροντίζοντας να ανταποκρίνεται στα αιτήματα των συλλόγων, όταν αυτά μπορούν να ικανοποιηθούν, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ισονομία και το κοινό όφελος των ομάδων.

Προσδοκούμε, επομένως, από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ και στη συγκεκριμένη περίπτωση από τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, να αναγνωρίζουν από τη δική τους πλευρά τη συνδρομή της εταιρείας μας στην ανάδειξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και να μην προβαίνουν σε βεβιασμένες και αναίτιες επιθέσεις, μετατρέποντας έναν από τους βασικούς συνεργάτες του ελληνικού ποδοσφαίρου σε «εξιλαστήριο θύμα».

Με εκτίμηση, Ανδρέας Μπέκιος, Διευθυντής καναλιών novasports»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x