Stoiximan Super League

Δεν (ξανά)τραβιούνται ΑΕΚ-Πανιώνιος!

Άλλο ένα επεισόδιο στις… πολυτάραχες συναλλαγές ΑΕΚ και Πανιωνίου παίχθηκε την Παρασκευή. Όπως είχε γίνει ξανά στο παρελθόν (στην υπόθεση Τζεμπούρ), οι «κυανέρυθροι» διέρρευσαν αμέσως μουρμούρα για καθυστέρηση σε δόση -αυτή τη φορά για τη μεταγραφή του Μάκου. Η φημολογία, λοιπόν, πως ενδεχομένως να έφταναν ξανά σε «σφράγισμα» της επιταγής δεν έμεινε αναπάντητη από τη διοίκηση της «Ένωσης», κύκλοι της οποίας καθησύχασαν πως την επόμενη βδομάδα «η δόση θα πληρωθεί κανονικά όπως και οι άλλες».

Άλλο ένα επεισόδιο στις… πολυτάραχες συναλλαγές ΑΕΚ και Πανιωνίου παίχθηκε την Παρασκευή.

Όπως είχε γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν (στην υπόθεση Τζεμπούρ), οι «κυανέρυθροι» διέρρευσαν αμέσως μουρμούρα για καθυστέρηση σε δόση -αυτή τη φορά για τη μεταγραφή του Μάκου.

Η φημολογία, λοιπόν, πως ενδεχομένως να έφταναν ξανά σε «σφράγισμα» της επιταγής (ύψους 150.000 ευρώ) δεν έμεινε αναπάντητη από τη διοίκηση της «Ένωσης», κύκλοι της οποίας καθησύχασαν πως την επόμενη βδομάδα «η δόση θα πληρωθεί κανονικά όπως και οι άλλες».

Σημειώνεται πως μόλις πρόσφατα οι δύο πλευρές έκλεισαν το «μέτωπο» Τζεμπούρ, με την ΑΕΚ να εξοφλεί οριστικά τον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του. Αναμένεται, δε, και αυτή τη φορά -έπειτα από τις επαφές που θα έχουν οι δύο ομάδες και την καταβολή της δόσης από την «Ένωση»- το θέμα να μην πάρει περαιτέρω διαστάσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x