Stoiximan Super League

Άλλος από Γαλλία για Ολυμπιακό;

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του στην γαλλική αγορά και από αυτή πιθανότατα θα προέρχεται ο παίκτης που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια ολοένα και περισσότερα ονόματα παικτών που αγωνίζονται στο Championnat και ενδιαφέρουν τους «ερυθρολεύκους», με το τελευταίο δημοσίευμα να αναφέρεται στον Στεφάν Σεσενιόν της Παρί. Ο δανεισμός του Μήτρογλου ανοίγει το δρόμο για μία ακόμη μεταγραφή!

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του στην γαλλική αγορά και από αυτή πιθανότατα θα προέρχεται ο παίκτης που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια ολοένα και περισσότερα ονόματα παικτών που αγωνίζονται στο Championnat και ενδιαφέρουν τους «ερυθρολεύκους», με το τελευταίο δημοσίευμα να αναφέρεται στον Στεφάν Σεσενιόν της Παρί. Ο δανεισμός του Μήτρογλου ανοίγει το δρόμο για μία ακόμη μεταγραφή!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γνωστοποιήσει ότι σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μόνο μία μεταγραφή τον Ιανουάριο. Κι αυτή, σύμφωνα με όσα έχουν ισχυριστεί «ερυθρόλευκα στόματα», θα είναι παίκτης, ο οποίος θα διαθέτει μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ιμπαγάσα.

Στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών «παρελαύνουν» καθημερινά διάφορα ονόματα παικτών, όπως οι Σάντσεζ και Αρούνα. Όμως, το τελευταίο δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου κάνει λόγο για τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Στεφάν Σεσενιόν, ο οποίος κατάγεται από το Μπενίν.

Για τον 26χρονο παίκτη, ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το «Mercato 365» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Λιλ, Φενέρμπαχτσε και Ντόρτμουντ.

Πάντως, αυτό που φέρεται ως δεδομένο είναι ότι ο Σεσενιόν θέλει να αποχωρήσει από την Παρί επειδή προσφάτως είχε τσακωθεί με τον προπονητή του συλλόγου, Αντουάν Κομπουαρέ.

"Φέρνει" κι άλλον έναν ο Μήτρογλου

Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Μήτρογλου θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να «ψαχτεί» και για έναν επιθετικό, ο οποίος απλά θα πλαισιώνει το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή, η αναζήτηση ενός φορ δεν πρόκειται να γίνει ένα από τα θέματα που «καίνε» τους Πειραιώτες.

Παρ' όλα αυτά, μετά τα μισά της μεταγραφικής περιόδου και σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη που θα πλαισιώσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας, τότε και μόνο ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει και δεύτερη μεταγραφή.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x