Stoiximan Super League

Άρης ή… Τάκης;

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες μέρες, προκειμένου να δούμε που θα συνεχίσει, τελικά, την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι δεδομένο ότι δεν θα παραμείνει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και θέλει να πάει κάπου -δανεικός- όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής. Ο Πανιώνιος φέρεται να είναι (με… όπλο του τον Τάκη Λεμονή) πιο κοντά στον 22χρονο, αλλά στο «κόλπο» για την απόκτησή του έχει μπει πολύ δυνατά και ο Άρης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες μέρες, προκειμένου να δούμε που θα συνεχίσει, τελικά, την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι δεδομένο ότι δεν θα παραμείνει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και θέλει να πάει κάπου -δανεικός- όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής. Ο Πανιώνιος φέρεται να είναι (με… όπλο του τον Τάκη Λεμονή) πιο κοντά στον 22χρονο, αλλά στο «κόλπο» για την απόκτησή του έχει μπει πολύ δυνατά και ο Άρης.

Ο Μήτρογλου έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση των τεχνικό των «κυανέρυθρων» και γνωρίζει καλά ότι αν αποφασίσει να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη, πολύ δύσκολα θα βγαίνει από την ενδεκάδα του Πανιωνίου… Όχι μόνο γιατί η εκτίμηση είναι αμοιβαία, αφού ο Τάκης Λεμονής πίστεψε και πιστεύει στις δυνατότητές του (γι' αυτό και τον έφερε στον Ολυμπιακό το 2007 από την Γκλάντμπαχ), αλλά και γιατί, κυρίως, ο «ιστορικός»… «πονάει» στην επίθεση, πιο πολύ από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος -9 γκολ σε 15 αγώνες.

Από την άλλη, βέβαια, τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν, καθώς οι δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη στο Gazzetta.gr, Γιάννη Λόμη -«…ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου, τον σεβόμαστε, αλλά θεωρώ ότι ο Άρης είναι καλύτερη επιλογή»- περιέπλεξαν το θέμα

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και ο Κώστας Μήτρογλου, είτε θα μετακομίσει δίπλα στον Πειραιά, είτε θα ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη μεριά…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x