Αγγλία

Άρσεναλ-Τσέλσι 3-1 (Τελικό)

Το Λονδίνο χωρίστηκε στα δύο και το ''Emirates'' υποδέχτηκε το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι, στην αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Premier League. Με τον Σονγκ στο 44', τον Φάμπρεγκας στο 51' και τον Γουόλκοτ στο 53', οι γηπεδούχοι πήταν τη νίκη 3-1. Με κεφαλιά του Ιβάνοβιτς στο 58' μείωσαν οι "μπλε". Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr!

Το Λονδίνο χωρίστηκε στα δύο και το ''Emirates'' υποδέχτηκε το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι, στην αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Premier League. Με τον Σονγκ στο 44', τον Φάμπρεγκας στο 51' και τον Γουόλκοτ στο 53', οι γηπεδούχοι πήταν τη νίκη 3-1. Με κεφαλιά του Ιβάνοβιτς στο 58' μείωσαν οι "μπλε". Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr!



90+4' Τέλος της αναμέτρησης.

88' Αλλαγή για την Άρσεναλ. Στη θέση του Φάμπρεγκας ο Ροζίτσκι.

76' Σουτ του Κακουτά η μπάλα άουτ.

73’ Αλλαγή για την Άρσεναλ. Στη θέση του Γουόλκοτ ο Ντιαμπί.

68’ Τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ, η οποία βγήκε στην αντεπίθεση με τον Γουόλκοτ. Ο Άγγλος άλλαξε παιχνίδι για να βρει τον Νασρί. Στην πορεία της μπάλας παρενέβη ο Κακουτά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να στρώσει την μπάλα καλύτερα στον Γάλλο. Ο Νασρί βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσεχ αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, καθώς το πλασέ του ήταν πολύ κακό.

68’ Κίτρινη κάρτα στον Φάμπρεγκας.

61’ Αλλαγή για την Τσέλσι. Στη θέση του Φερέιρα ο Μποσίνγκουα.

59' Κίτρινη κάρτα στον Λάμπαρντ.

58' ΓΚΟΛ 3-1 η Τσέλσι. Ο Ντρογκμπά, εκτελώντας φάουλ, γέμισε στην περιοχή από αριστερά και ο Ιβάνοβιτς με κεφαλιά μείωσε για τους "μπλε".

56’ Αλλαγή για την Τσέλσι. Στη θέση του Μαλουντά ο Κακουτά.

53' ΓΚΟΛ 3-0 η Άρσεναλ. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Φάμπρεγκας «έστρωσε» στον Γουόλκοτ, κι αυτός με ιδανικό πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Τσεχ.

51’ ΓΚΟΛ 2-0 η Άρσεναλ. Ο Γουόλκοτ βγήκε στην αντεπίθεση, έστρωσε δίπλα του στον Φάμπρεγκας και ο Ισπανός με ιδανικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

46' Αλλαγή για την Τσέλσι. Στη θέση του Μίκελ ο Ραμίρεζ

46' Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

45'+1' Τέλος πρώτου μέρους.

44' ΓΚΟΛ 1-0 η Άρσεναλ. Ο Σονγκ με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία και άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες».

42’ Τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ. Ο Νασρί «έπιασε» ένα εξαιρετικό σουτ, προσπαθώντας να «κρεμάσει» τον Τσεχ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας των «μπλε» απέκρουσε εντυπωσιακά διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

40’ Ευκαιρία για την Άρσεναλ. Ο Γουόλκοτ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, βρέθηκε απέναντι από τον Τσεχ, δεν μπόρεσε να γυρίσει την μπάλα και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων την έβγαλε κόρνερ.

39' Κίτρινη κάρτα στον Καλού.

33’ Κίτρινη κάρτα στον Φάμπρεγκας.

32΄ Καθόλου καλό ρυθμό δεν έχει το παιχνίδι. Είναι από τις περιπτώσεις που φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.

29’ Κίτρινη κάρτα στον Άσλεϊ Κόουλ.

22' Πρώτο σουτ για την Άρσεναλ στο παιχνίδι από τον Νασρί, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσεχ.

21’ Η ζώνη άμυνας των «μπλε» είναι πολύ «σφιχτή» με αποτέλεσμα οι «κανονιέρηδες», αν και έχουν την κατοχή της μπάλας, να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Τσεχ.

8’ Πολύ καλό διαγώνιο σουτ από τον Ντρογκμπά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

5’ Παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους όμως να είναι αυτοί που προσπαθούν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Τσεχ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Τονωτική «ένεση» για την Τσέλσι η επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο!

Σεσκ Φάμπρεγας και Ρόμπιν Φαν Πέρσι αγωνίζονται για πρώτη φορά μαζί στο αρχικό σχήμα μετά τον περασμένο Αύγουστο!



Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Κοσιελνί, Τζουρού, Κλισί, Γουίλσιρ, Νασρί, Σονγκ, Φάμπρεγας, Γουόλκοτ, Φαν Πέρσι.

Τσέλσι (Κάρλο Αντσελότι): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Φερέιρα (61' Μποσίνγκουα), Τέρι, Εσιέν, Λάμπαρντ, Μίκελ (46' Ραμίρεζ), Μαλουντά (56' Κακουτά) , Ντρογκμπά, Καλού.



- Το αμέσως προηγούμενο ματς για την Άρσεναλ ήταν αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ γνώρισε την ήττα (1-0) και έτσι, μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τη Στόουκ, οι «κανονιέρηδες» αγωνίζονται σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι.

- Δυσκολίες αντιμετωπίζουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι, αφού στα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν ηττηθεί τρεις φορές και έχουν πετύχει… «τρίποντο» σε ισάριθμα ματς, με ένα γκολ διαφορά.

- Με σύνθημα αντεπίθεσης θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του ''Emirates'' οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι, που προέρχονται από την ισοπαλία (1-1) με την Τότεναμ, έπειτα από την αναβολή του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

- Οι πέντε αγωνιστικές μακριά από τη νίκη είναι η αιτία για την οποία ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιάζεται από τον αγγλικό Τύπο αρκετά κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο ίδιος, θέλει να δείξει πως όλα τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν μία κακή παρένθεση, με μεγάλη διάρκεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x