Stoiximan Super League

Παραμένει και... περιμένει

Ο Ηρακλής ξεκινά με παιχνίδι «φωτιά» το δεύτερο γύρο, αφού αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και σήμερα ξεκίνησε -άτυπα- η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Επιστροφή στις προπονήσεις, στις οποίες μετέχει και ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Ρόμπλες που περιμένει ειδοποίηση από τη διοίκηση για να υπογράψει συμβόλαιο, με τους ξένους -πλην του Καρλίνιος- να απουσιάζουν.

Ο Ηρακλής ξεκινά με παιχνίδι «φωτιά» το δεύτερο γύρο, αφού αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και σήμερα ξεκίνησε -άτυπα- η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Επιστροφή στις προπονήσεις, στις οποίες μετέχει και ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Ρόμπλες που περιμένει ειδοποίηση από τη διοίκηση για να υπογράψει συμβόλαιο, με τους ξένους -πλην του Καρλίνιος- να απουσιάζουν.

Δικαιολογημένα, αφού λόγω του ότι ταξίδεψαν στις πατρίδες τους πήραν μια μέρα παραπάνω άδεια. Λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού (στην Ουρουγουάη), ο Πάμπλο Λίμα θα γυρίσει την Πρωτοχρονιά.

Κατά τα άλλα, ο Πασχάλης Βουτσιάς προπονείται κανονικά πλέον με την υπόλοιπη ομάδα -ενώ ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Τάσος Κατσαμπής.

Αύριο στις 16:00 δόθηκε το επόμενο ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x