Αγγλία

Premier League: Το Τρίτο Ημίχρονο

Συγκρατημένοι εμφανίστηκαν οι Ρομπέρτο Μαντσίνι και Χάρι Ρέντναπ παρόλο που οι ομάδες τους αναδείχτηκαν νικήτριες. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι μόνο προσωρινά στην κορυφή, ενώ ο συνάδελφός του στη Τότεναμ ζήτησε περισσότερη πειθαρχία από τους παίκτες του μετά από μία ακόμη αποβολή.

Συγκρατημένοι εμφανίστηκαν οι Ρομπέρτο Μαντσίνι και Χάρι Ρέντναπ παρόλο που οι ομάδες τους αναδείχτηκαν νικήτριες. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι μόνο προσωρινά στην κορυφή, ενώ ο συνάδελφός του στη Τότεναμ ζήτησε περισσότερη πειθαρχία από τους παίκτες του μετά από μία ακόμη αποβολή.

Μάντσεστερ Σίτι– Άστον Βίλα 4-0

Ρομπέρτο Μαντσίνι: Ξέρω ότι είμαστε στην κορυφή, όμως πιστεύω ότι αυτό θα διαρκέσει μόλις τρεις ώρες. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε εκεί στο τέλος στης σεζόν.

Ζεράρ Ουγιέ: Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Παρόλο που η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε πολύ καλά, εμείς διευκολύναμε το έργο τους. Δεν είχαμε καλή απόδοση. Δεχόμαστε πολλά γκολ και αυτό δεν είναι ευθύνη του τερματοφύλακα και τεσσάρων παικτών, αλλά όλης της ομάδας.


Τότεναμ – Νιούκαστλ 2-0

Χάρι Ρέντναπ: Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Προηγηθήκαμε και μετά σκοράραμε ξανά παρόλο που βρεθήκαμε με παίκτη λιγότερο. Είμαι πάντως δυσαρεστημένος με την αποβολή. Πρέπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι. Οι παίκτες μου πάντως στη συνέχεια ανταποκρίθηκαν άψογα. Κυκλοφορήσαμε άψογα την μπάλα.

Άλαν Πάρντιου: Είχαμε ευκαιρίες να χτυπήσουμε την Τότεναμ όμως τις σπαταλήσαμε. Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων.


Στόουκ– Φούλαμ 0-2

Τόνι Πούλις: Ήταν απογοητευτικό. Ξεκινήσαμε πολύ αρνητικά και τους δώσαμε δύο γκολ. Ξέρω ότι ήταν το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Φούλαμ, όμως το δεύτερο γκολ του νομίζω ότι έπρεπε ο Ασμίρ να το σώσει.

Μαρκ Χιουζ: Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξέραμε ότι θα είναι μία δύσκολη έδρα όμως όλοι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση. Η απόδοση κάποιων κυμάνθηκε σε εξαιρετικά επίπεδα.


Σάντερλαντ – Μπλάκπουλ 0-2

Στιβ Μπρους: Δε νομίζω ότι έχω ξανασυνάντησα έναν τέτοιο αγώνα από την εποχή ακόμη που πήγαινα σχολείο. Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να πετυχαίναμε γκολ ακόμη και αν αγωνιζόμασταν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ίαν Χόλογουεϊ: Οι ποδοσφαιριστές μου συνεχίζουν να με εκπλήσσουν κάθε εβδομάδα. Παίξαμε με την τύχη μας και δικαιωθήκαμε απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλά, ιδιαίτερα στην έδρα της.


Γουέστ Μπρομ– Μπλάκμπερν 1-3

Ρομπέρτο Ντι Ματέο: Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύω ότι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε σημαντικούς βαθμούς σε εντός έδρας ματς. Δεχτήκαμε γρήγορα γκολ και έπειτα είχαμε να ανέβουμε ένα βουνό. Καταφέραμε προς στιγμή να επανέλθουμε και ανεβάσαμε ρυθμό στο τέλος τους πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο όμως δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ από στημένες φάσεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε

Στιβ Κιν: Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά. Απογοητευτήκαμε λίγο όταν τους δώσαμε την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είδαμε τα κενά που άφηναν και τα εκμεταλλευτήκαμε κατάλληλα. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας και σκοράραμε μερικά όμορφα γκολ.

Άκης Βαΐου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x