Ισπανία

«Πληρώστε με για να γυρίσω»

Το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Έρκουλες, εξετάζει σοβαρά ο Ρόιστον Ντρέντε. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί βασικό «γρανάζι» στην μεσαία γραμμή των νεοφώτιστων, ο ίδιος όμως δεν σκοπεύει να γυρίσει στην ομάδα καθώς, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ο ισπανικός σύλλογος του χρωστάει μισθούς πέντε μηνών.

Το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Έρκουλες, εξετάζει σοβαρά ο Ρόιστον Ντρέντε.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί βασικό «γρανάζι» στην μεσαία γραμμή των νεοφώτιστων, ο ίδιος όμως δεν σκοπεύει να γυρίσει στην ομάδα καθώς, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ο ισπανικός σύλλογος του χρωστάει μισθούς πέντε μηνών.

«Αν δεν βρουν λύση για να με πληρώσουν, θα επιστρέψω στην Ρεάλ Μαδρίτης για να προπονούμαι και να ανακτήσω τις δυνάμεις μου» τόνισε αρχικά σε συνέντευξή του σε ισπανικά μέσα ο 23χρονος για να συνεχίσει:

«Τους έξι μήνες που βρίσκομαι εδώ, με έχουν πληρώσει μόνο τον έναν και μου χρωστάνε τους υπόλοιπους πέντε. Έχω πολλά έξοδα και δεν μπορώ να δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι. Στην Έρκουλες μου λένε πολλά λόγια, αλλά δεν βλέπω πράξεις. Μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις δεν γυρίζω πίσω. Αγαπάω τους οπαδούς της ομάδας, αλλά αυτό δεν είναι σωστό».

Από την πλευρά της η ομάδα, παραδέχτηκε ότι χρωστάει τους μισθούς των παικτών για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη, τονίζοντας όμως ότι οι δόσεις θα καταβληθούν στα μέσα Ιανουαρίου, όταν και αναμένεται να εισρεύσει χρήμα στον σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας Χοακίν Ρουφέτε, έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα, βάζοντας πάνω απ’ όλα τον σύλλογο: «Πρέπει να προπονούμαστε, γιατί η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα».

Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x