Ελλάδα

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 60-79 (Τελικό)

Μετά από περίπου δύο ώρες διακοπής, το παιχνίδι στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί, καθώς το γήπεδο έχει αδειάσει πλήρως. Οι δύο ομάδες έχουν βγει για ζέσταμα και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά με 10 πόντους 47-37, τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Μετά από περίπου δύο ώρες διακοπής, το παιχνίδι στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί, καθώς το γήπεδο έχει αδειάσει πλήρως. Οι δύο ομάδες έχουν βγει για ζέσταμα και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά με 10 πόντους 47-37, τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από περίπου δύο ώρες!

22:34 Το γήπεδο έχει αδειάσει πλήρως και οι δύο ομάδες έχουν βγει για ζέσταμα.

Ένσταση σκέφτεται να κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν περάσει κοντά δύο ώρες από την στιγμή της αποχώρησης των διαιτητών.

22:20 O προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος και παίκτες, έχουν ανοίξει διάλογο με τους οπαδούς της ομάδας, που αρνούνται να φύγουν. Γίνεται κίνηση και από την αστυνομία για να τους απομακρύνει.

Προκύπτει πρόβλημα και με την πτήση του Ολυμπιακού, αφού η προγραμματισμένη ώρα επιστροφής είναι για τις 22:40

Περίπου μιάμιση ώρα έχει περάσει από την ώρα που αποχώρησαν οι διαιτητές.

Το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου έχει αδειάσει, υπάρχει όμως μερίδα οπαδών-γύρω στα 300 άτομα- που αρνούνται να αποχωρήσουν.

21:47 Δέκα λεπτά έδωσαν οι διαιτητές για να αδειάσει όλο το γήπεδο, διαφορετικά θα κλείσουν το φύλλο αγώνα.

Αυτοί που έχουν απομείνει στο γήπεδο, έχουν μεταφερθεί στο πάνω διάζωμα του γηπέδου, οι διαιτητές όμως ζητούν να αποχωρήσουν.


*Προσωρινή διακοπή από τους διαιτητές, λόγω ρίψης αντικειμένων. Ένα από αυτά βρήκε τον διαιτητή Χριστοδούλου. Οι διαιτητές έχουν ζητήσει την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί ο αγώνας

Tα δεκάλεπτα:13-17, 25-40, 39-55

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος):Γκρέι, Γιαννακίδης, Ντόζιερ, Παπαδόπουλος, Γκετσέφσκι, Μάρσαλ, Αποστολίδης, Δέδας, Καλλές

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς):Τεόντοσιτς, Γκόρντον, Μπουρούσης, Παπανικολάου, Μαυροκεφαλίδης, Έρτσεγκ, Κέσελ, Νεστέροβιτς, Σπανούλης, Παπαλουκάς, Χαλπερίν

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Φούφης, Σταματόπουλος

Γήπεδο: «PAOK Sports Arena»

*Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ μόλις ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Ντόνι Μακ Γκράθ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην βουβωνική χώρα και σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών στις ΗΠΑ που τον εξέτασαν, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση. Αντίθετα ο Ρόουλ Μάρσαλ βρίσκεται από το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί.

*Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Ολυμπιακός, αφού ο Κώστας Παπνικολάου αποθεραπεύτηκε και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Εκτός δωδεκάδας θα είναι ο Ματ Νίλσεν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια εντός συνόρων και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που δεν είναι ακόμα έτοιμος για να μπει σε ρυθμό αγώνων.
*Δύσκολη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού στο ματς πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στις 5 Δεκέμβρη στο ΣΕΦ 89-82 του ΠΑΟΚ.

*ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί οκτώ φορές στο Κύπελλο, με τους γηπεδούχους να μετρούν δύο νίκες έναντι έξι των Πειραιωτών. Τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ ήταν στην β’ φάση της σεζόν 1998-1999 όταν επικράτησαν 61-52 στο ΣΕΦ. Έκτοτε ο Ολυμπιακός επικράτησε 76-66 στα προημιτελικά της περιόδου 2000-2001, στα ημιτελικά του 2002 (74-63 στην Θεσσαλονίκη), στα προημιτελικά του 2003 στο Παλατάκι (80-73), ενώ την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην προημιτελική φάση με τον Ολυμπιακό να νικά 82-70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x