Γενικά

«Οι αθλητές του Ολυμπιακού είναι ήρωες»

«Ήρωες» χαρακτήρισε τους αθλητές του Ολυμπιακού ο Νίκος Καραχάλιος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη αναγνώρισε την αξιοπρεπέστατη στάση τους, ζήτησε όμως να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο σωτηρίας του συλλόγου.

«Ήρωες» χαρακτήρισε τους αθλητές του Ολυμπιακού ο Νίκος Καραχάλιος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη αναγνώρισε την αξιοπρεπέστατη στάση τους, ζήτησε όμως να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο σωτηρίας του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Καραχάλιος:

«Δεν βάζουμε μόνο εμείς ως διοίκηση, πλάτη. Το κάνουν κυρίως οι αθλητές του πόλο, που αν και απλήρωτοι, μπορούν να νικάνε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, οι αθλητές και οι αθλήτριες του βόλεϊ, του στίβου, Ολυμπιονίκες εν ενεργεία κάποιοι από τους οποίους μπορεί να έχουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης. Όλοι έχουν κρατήσει μια αξιοπρεπέστατη στάση. Είναι ήρωες. Χρειάζεται να κάνουν υπομονή και αυτοσυγκέντρωση. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το λες σε ανθρώπους που έχουν να πληρωθούν μήνες, όμως είμαστε μια νέα διοίκηση, στην οποία υπάρχουνε τεχνοκράτες αλλά και όραμα, που μπορούμε να φτιάξουμε την κατάσταση. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός καταρρέει. Δεν υπάρχουν λύσεις εκτός Ολυμπιακού. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος θα είναι τόσο σκληροί μήνες, που ο αθλητισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει εμείς ως Ολυμπιακοί να στηρίξουμε την ομάδα», είπε αρχικά ο κ. Καραχάλιος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο φιλικό που θα διοργανωθεί με τα έσοδα να μπαίνουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη.

«Ο Ντάρκο (Κοβάσεβιτς) έχει έρθει σε συνεννόηση με τον Ερυθρό Αστέρα και θα είμαστε σε συνεχείς επαφές ώστε να γίνει το φιλικό που θα δώσει πνοή στο σύλλογο και όχι μόνο στον Ερασιτέχνη».

Ο Νίκος Καραχάλιος αναφέρθηκε και στις ενέργειες που ακολουθούν:

«Ευχαριστούμε την εφημερίδα SportDay, τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Μπάμπη Χριστόγλου προσωπικά γιατί βάζετε κι εσείς πλάτη. Προτείνουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο για να ξεπεράσουμε την κρίση. Θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων στις 10 Μαρτίου στο ΣΕΦ, που περιμένουμε μεγάλη ανταπόκριση. Δεν είναι μόνο αυτό, περιμένουμε ιδέες και από τον κόσμο για να συμμετέχει. Για παράδειγμα, μπορούμε στις 10/2 να χρησιμοποιήσουμε το βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη, Πόρτο Λεόνε, που θα κάνουμε μια παρουσίαση. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι με ηθοποιούς, τραγουδιστές, καλλιτέχνες. Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα και θέλουμε να τσιγκλίσουμε τον κόσμο ώστε να σηκώσει το τηλέφωνό του και να στείλει ένα μήνυμα που θα βοηθήσει τον σύλλογο».

Για τον Μανιάτη, δήλωσε:

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που θα μπορούσε να παίξει όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Για αυτά τα θέματα όμως θα πρέπει να μιλήσετε με τον κ. Μαρινάκη».

Για τη γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα και τα οικονομικά προβλήματα του τόπου, είπε:

«Δεν είναι στιγμή καταλογισμού ευθυνών. Να καταλάβουμε πού έγιναν τα λάθη και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Ακόμη κι αν δεν είσαι κυβέρνηση, πρέπει να βάζεις πλάτη. Κάποιοι κρύβονται πίσω από τη βουλευτική τους ασυλία και δεν έχουν την τσίπα να παραιτηθούν. Έχουμε προβλήματα, αλλά όταν υπάρχει σχέδιο και αισιοδοξία, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x