Γενικά

Εκτός πρωταθλήματος η Σατούρν!

Τα χρέη είναι η αιτία που η Σατούρν Ραμένσκογε δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Ρωσίας της περιόδου 2011-2012. Η διοίκηση του συλλόγου με επίσημη ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν στην απόφαση αυτή «Αποστείλαμε επιστολή στην ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, ενημερώνοντας για τη απόφασή μας να μην αγωνιστούμε στην προσεχή περίοδο 2011-2012 εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών»

Τα χρέη είναι η αιτία που η Σατούρν Ραμένσκογε δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Ρωσίας της περιόδου 2011-2012.

Η διοίκηση του συλλόγου με επίσημη ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν στην απόφαση αυτή «Αποστείλαμε επιστολή στην ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, ενημερώνοντας για τη απόφασή μας να μην αγωνιστούμε στην προσεχή περίοδο 2011-2012 εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα η κυβέρνηση της περιφέρειας της Μόσχας, αποφάσισε να ρευστοποιήσει τον σύλλογο, τα χρέη του οποίου ξεπερνούν τα 800 εκατομμύρια ρούβλια (19,5 εκατομμύρια ευρώ).

Η Σατούρν γίνεται ο δεύτερος σύλλογος που αποχωρεί από την μεγάλη κατηγορία σε λιγότερο από ένα μήνα και ο τρίτος από την αρχή του χρόνου.

Πριν από λίγο καιρό η Άμκαρ Πέρμ αποφάσισε οικιοθελώς να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στην Β’ κατηγορία, με τα συνολικά της χρέη να ανέρχονται στα 167 εκατομμύρια ρούβλια. Τον Φεβρουάριο η FK Μόσχας διαλύθηκε, αφού ο βασικός χορηγός σταμάτησε να χρηματοδοτεί την ομάδα.

Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x