Γενικά

Παρουσίαση στην Κόπα Καμπάνα

Για δυο λόγους γιόρτασαν οι Βραζιλιάνοι στην παραλία της Κόπα Καμπάνα. Περίπου δυο εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν εκεί για να υποδεχτούν το 2011 και παράλληλα για να δουν την παρουσίαση του σήματος των Ολυμπιακών αγώνων του 2016. Στο σήμα απεικονίζονται τρεις φιγούρες σε χρώμα πορτοκαλί, πράσινο και μπλε να χορεύουν ουσιαστικά "δεμένες" μεταξύ τους συμβολίζοντας τα διαφορετικά στοιχεία τα οποία ενώνονται για να δημιουργήσουν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της πόλης του Ρίο.

Για δυο λόγους γιόρτασαν οι Βραζιλιάνοι στην παραλία της Κόπα Καμπάνα. Περίπου δυο εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν εκεί για να υποδεχτούν το 2011 και παράλληλα για να δουν την παρουσίαση του σήματος των Ολυμπιακών αγώνων του 2016.

Στο σήμα απεικονίζονται τρεις φιγούρες σε χρώμα πορτοκαλί, πράσινο και μπλε να χορεύουν ουσιαστικά "δεμένες" μεταξύ τους συμβολίζοντας τα διαφορετικά στοιχεία τα οποία ενώνονται για να δημιουργήσουν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της πόλης του Ρίο.

«Το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016 αποτυπώνει το πάθος και την μεταμόρφωση. Το πάθος όλων των Καριόκας και των Βραζιλιάνων για τα σπορ και την μεταμόρφωση που θα φέρει αυτή η γιορτή του αθλητισμού στο Ρίο και την Βραζιλία»,δήλωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ριο 2016 Κάρλος Άρθουρ Νούζμαν.

Στον διαγωνισμό για το σήμα συμμετείχαν 139 εταιρείες σε μια δοκιμασία που διήρκησε πέντε μήνες για να φτάσουμε τελικά σε οχτώ φιναλίστ από όπου προέκυψε και ο νικητής.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x