Stoiximan Super League

«Είναι στο χέρι μας»

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους το 2010, που εκτός από το νταμπλ, έφερε και… ένα κάρο προβλήματα, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είχαν την πρώτη προπόνηση για το 2011. «Είναι στο χέρι μας να έχουμε μια καλή χρονιά», τόνισε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές, που η ανάγκη για νίκη στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, τους οδήγησε πρωτοχρονιάτικα στην Παιανία. Ιδιαίτερο βάρος στην τακτική έριξε ο Πορτογάλος, ατομικό για Καντέ, Σιμάο, Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη.

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους το 2010, που εκτός από το νταμπλ, έφερε και… ένα κάρο προβλήματα, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είχαν την πρώτη προπόνηση για το 2011.

«Είναι στο χέρι μας να έχουμε μια καλή χρονιά», τόνισε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές, που η ανάγκη για νίκη στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, τους οδήγησε πρωτοχρονιάτικα στην Παιανία. Ιδιαίτερο βάρος στην τακτική έριξε ο Πορτογάλος, ατομικό για Καντέ, Σιμάο, Πετρόπουλο, Σεϊταρίδη.

Ευχές και ντόπες Φερέιρα

«Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας. Ελπίζω το 2011 να μας φέρει τίτλους, όμως πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και μόνο. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε το 2011 μια πολύ καλή χρονιά για εμάς», είπε στους παίκτες ο Πορτογάλος τεχνικός.

Με την προπόνηση του Σαββάτου ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία των «πρασίνων» στα Πηγάδια, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα. Ενδεχόμενη απώλεια βαθμών ίσως αποδειχθεί καθοριστική και βάλει τέλος στα όνειρα του «τριφυλλιού» για πρωτάθλημα. Για αυτό παίκτες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν στην Παιανία, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για το 2011.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην τακτική, αφού μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα 9 εναντίον 9. Ακολούθως χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των πέντε ατόμων και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καντέ, Σιμάο, Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x