Παράξενα

Ποια Λαρίσα; Ιδού η Τζέσικα! (pics-vid)

Την Λαρίσα Ρικέλμε την γνωρίσαμε και οι περισσότεροι την αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Μουντιάλ. Η πληθωρική Παραγουανή εξελίχθηκε σε… πρόσωπο της διοργάνωσης, αν και συνήθως ο φωτογραφικός φακός επικεντρωνόταν λίγο χαμηλότερα, εκεί που η Λαρίσα τοποθετούσε το κινητό της. Τη δόξα της ζήλεψε μια συμπατριώτισσά της, η Τζέσικα Σλάι, που βγαίνει στο προσκήνιο για όσους προτιμούν τις ξανθιές.

Την Λαρίσα Ρικέλμε την γνωρίσαμε και οι περισσότεροι την αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Μουντιάλ. Η πληθωρική Παραγουανή εξελίχθηκε σε… πρόσωπο της διοργάνωσης, αν και συνήθως ο φωτογραφικός φακός επικεντρωνόταν λίγο χαμηλότερα, εκεί που η Λαρίσα τοποθετούσε το κινητό της.

Τη δόξα της ζήλεψε μια συμπατριώτισσά της, η Τζέσικα Σλάι, που βγαίνει στο προσκήνιο για όσους προτιμούν τις ξανθιές.

Το 22χρονο μοντέλο, δηλώνει οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και των «φούριας ρόχας», με συνέπεια να κάνει τα ισπανικά ΜΜΕ και κυρίως τη «Marca» να ασχοληθούν μαζί της.

Πάντως στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί -αν και υπήρξε αποκαλυπτική- δεν μας έδωσε κάποια καινοτόμο ιδέα για το που να βάλουμε το κινητό μας!



Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x