Αγγλία

Θέλουν Μπέκαμ, Φέργκιουσον για το 2012

Πρωταγωνιστής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 θα μπορούσε να είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Σεμπάστιαν Κόου ο 35χρονος μέσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα μπορούσε είτε να αγωνιστεί με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, είτε να την κοουτσάρει. Αντίστοιχο είναι το κλίμα και για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Πρωταγωνιστής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 θα μπορούσε να είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Σεμπάστιαν Κόου ο 35χρονος μέσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα μπορούσε είτε να αγωνιστεί με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, είτε να την κοουτσάρει.

Παρά το γεγονός ότι στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων συμμετέχουν αθλητές κάτω των 23 ετών, επιτρέπεται να λάβουν μέρος και τρεις γηραιότεροι παίκτες. Ο Κόου πιστεύει ότι ο Μπέκαμ ή παίκτες όπως ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ θα μπορούσαν να ανήκουν στην συγκεκριμένη τριάδα, αφού είναι πρόσωπα παγκοσμίου βεληνεκούς που θα αύξαναν το ενδιαφέρον της διοργάνωσης.

Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε σε αγγλικό Μέσο: «Δεν θα φιλοξενήσουμε κάποιο μεγάλο διεθνές ποδοσφαιρικό γεγονός για αρκετό καιρό για αυτό θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες προκειμένου να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά».

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής πρόσφατα μίλησε και με τον Σερ Άλεξ Φέρκιουσον για τον αν θα τον ενδιέφερε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας.

Πάντως τον τελικό λόγο για το ποιος θα είναι προπονητής και ποιος θα παίξει στο Λονδίνο το 2012 τον έχει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), με τον Κόου να δηλώνει ότι: «Δεν αποφασίζω εγώ αλλά η FA και η βρετανική Ολυμπιακή Επιτροπή. Προσωπικά, νιώθω ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι το πρόσωπο που αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρό μας τα τελευταία 25 χρόνια και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x