Stoiximan Super League

Μανιάτης τώρα, Κουμορτζί… μετά!

Σχεδόν απίθανό είναι να ξαναφορέσει τη κυανέρυθρη φανέλα του Πανιωνίου ο Γιάννης Μανιάτης! Βαγγέλης Μαρινάκης και Γεράσιμος Βεντούρης συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση από την πλευρά του Ολυμπιακού του αρχηγού της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αλλά και του Κουμορτζί. Ωστόσο, ο διεθνής δεξιός μπακ πιάνει τώρα… λιμάνι, ενώ ο Γκανέζος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο ίσως μέχρι και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στις 23 Ιανουαρίου. Προσπάθεια για Δάρλα και Μπαλάφα!

Σχεδόν απίθανό είναι να ξαναφορέσει τη κυανέρυθρη φανέλα του Πανιωνίου ο Γιάννης Μανιάτης!

Βαγγέλης Μαρινάκης και Γεράσιμος Βεντούρης συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση από την πλευρά του Ολυμπιακού του αρχηγού (ακόμα) της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αλλά και του Κουμορτζί. Η

Η συμφωνία προβλέπει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ σε ρευστό για τον Πανιώνιο και τον Μήτρογλου δανεικό και πληρωμένο από τους «ερυθρόλευκους» για έξι μήνες.

Ωστόσο, ο διεθνής δεξιός μπακ πιάνει τώρα… λιμάνι, ενώ ο Γκανέζος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο ίσως μέχρι και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στις 23 Ιανουαρίου.

Η συμφωνία της διοίκησης του «ιστορικού», λοιπόν, με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Μανιάτη είναι δεδομένη και -όπως όλα δείχνουν- αυτός θα πει «αντίο» και μάλιστα, άμεσα.

Άλλωστε, στην Πλατεία έχουν ενοχληθεί… αρκετά από τη στάση του αρχηγού των «κυανέρυθρων». Ο Μανιάτης φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό (και στον Ολυμπιακό και στον Πανιώνιο) ότι δεν μένει στη Νέα Σμύρνη μέχρι το καλοκαίρι, ενώ οι «κακές γλώσσες» λένε ότι, τόσο οι χθεσινές ενοχλήσεις του στους προσαγωγούς, όσο και η σημερινή ίωσή του -που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί και τις δύο μέρες- δεν είναι άσχετες με την επιθυμία του αυτή.

Σε ό,τι αφορά τον Κουμορτζί, ο Γκανέζος θα συνεχίσει και αυτός την καριέρα του στον Ολυμπιακό -εκτός, πάντα, συγκλονιστικού απροόπτου- αλλά ένεκα της βαθμολογικής θέσης του Πανιωνίου, που «καίγεται» για βαθμούς, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τουλάχιστον για τα επόμενα τρία, τέσσερα ματς, ίσως μέχρι και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, στις 23 Ιανουαρίου.

Εξάλλου, από τον Πανιώνιο γίνεται και μία προσπάθεια να αποκτηθεί -πλην του Μήτρογλου- και ο Γιάννης Παπαδόπουλος με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, ωστόσο, οι αρκετοί τραυματισμοί στην ομάδα του Πειραιά απομακρύνουν την πιθανότητα να πραγματοποιηθεί η επιθυμία αυτή των «κυανέρυθρων».

Το θέμα, πλέον, είναι ότι ο Πανιώνιος αποδυναμώνεται σημαντικά και θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρει τέσσερις παίκτες, κεντρικό χαφ και αριστερό μπακ -που ήδη ψάχνει- και παίκτη για τη θέση του Κουμόρτζι και δεξί μπακ για τη θέση του Μανιάτη.

Και το να βρεις τέσσερις παίκτες που να είναι έτοιμοι να παίξουν βασικοί Ιανουάριο μήνα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο…

Προσπάθεια για Δάρλα και Μπαλάφα!

Τις πόρτες των Μπρεστ και ΠΑΟΚ έχει «χτυπήσει» ο Πανιώνιος -σύμφωνα με πληροφορίες- προκειμένου να ντύσει στα κυανέρυθρα τους Δάρλα και Μπαλάφα, μέχρι το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ντάριο Φερνάντες, αυτή φαίνεται να απομακρύνεται, για να μην πούμε ότι έχει «ναυαγήσει» ήδη…

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x