Επικαιρότητα

Το μυστήριο του Αρκάνσας

Δεν σταματούν τα παράξενα περιστατικά στην πολιτεία του Αρκάνσας των Η.Π.Α. Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης, αντίκρισαν πάνω από 5.000 νεκρά πουλιά στους δρόμους και τις σκεπές. Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία πολλοί υπέθεσαν ότι οι θάνατοι των πτηνών προκλήθηκαν από τα πυροτεχνήματα της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Δεν σταματούν τα παράξενα περιστατικά στην πολιτεία του Αρκάνσας των Η.Π.Α. Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης, αντίκρισαν πάνω από 5.000 νεκρά πουλιά στους δρόμους και τις σκεπές. Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία, πολλοί υπέθεσαν ότι οι θάνατοι των πτηνών προκλήθηκαν από τα πυροτεχνήματα της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, περίπου 150 χιλιόμετρα μακριά από το μέρος που βρέθηκαν τα πουλιά, ανακαλύφθηκαν περίπου 100.000 νεκρά ψάρια στις όχθες ενός ποταμού.

Τα δύο γεγονότα προβληματίζουν τους κατοίκους και τις αρχές αφού δεν μπορεί μέχρι στιγμής να δοθεί καμία εξήγηση γι αυτές τις περιπτώσεις. Οι έλεγχοι απέδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιου είδους μόλυνση, ούτε στον αέρα αλλά ούτε και στο νερό του ποταμού.

Δείτε το βίντεο του Skynews:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x