Stoiximan Super League

Από προβλήματα άλλο τίποτα

Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στον ΠΑΟΚ, με τους Κριστιάνο και Ελ Ζαρ να αισθάνονται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και να αποκλείονται από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Μάκης Χάβος δεν πόνταρε σ’ αυτούς για την ενδεκάδα, ωστόσο, πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ελάχιστες επιλογές μεσοεπιθετικά. Ξεκινάει βασικός ο Τσουκαλάς, στην αποστολή και ο Κάτσε.

Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στον ΠΑΟΚ, με τους Κριστιάνο και Ελ Ζαρ να αισθάνονται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και να αποκλείονται από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Μάκης Χάβος δεν πόνταρε σ’ αυτούς για την ενδεκάδα, ωστόσο, πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ελάχιστες επιλογές μεσοεπιθετικά.

Ξεκινάει βασικός ο Τσουκαλάς

Ο Μάκης Χάβος στο 4-4-2 που σχεδιάζει, σκοπεύει να ξεκινήσει τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Τσιρίλο, Κοντρέρας το αμυντικό δίδυμο και Σνάουτσνερ και Ζουέλα από δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Τον Τσουκαλά θα τον βάλει στο πλευρό του Γκαρσία, στο κέντρο, ενώ στα άκρα σκέφτεται να παρατάξει τους Φωτάκη και Λίνο. Στην επίθεση Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης είναι οι μόνοι σίγουροι.

* Για το παιχνίδι των Σερρών στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, δεν υπολογίζονται ακόμη οι Βιεϊρίνια, Βιτόλο που είναι τιμωρημένοι και οι Ίβιτς, Μπουσαϊντί που είναι τραυματίες.

Η 19μελής αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Κάτσε, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Ζουέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x