Stoiximan Super League

Τυπική υπόθεση

Λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση της πώλησης των Κουμόρτζι και Μανιάτη στον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαίωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης. «Στα λεφτά τα έχουμε βρει ήδη. Σήμερα αναμένεται να κριθεί και για τον Μήτρογλου» δήλωσε, ενώ για το διοικητικό μέλλον της ομάδας τόνισε: «Ψάχνουμε για ανθρώπους που θα επενδύσουν και θα έλθουν να αγοράσουν την ΠΑΕ».

Λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση της πώλησης των Κουμόρτζι και Μανιάτη στον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαίωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης.

«Στα λεφτά τα έχουμε βρει ήδη. Σήμερα αναμένεται να κριθεί και για τον Μήτρογλου» δήλωσε, ενώ για το διοικητικό μέλλον της ομάδας τόνισε: «Ψάχνουμε για ανθρώπους που θα επενδύσουν και θα έλθουν να αγοράσουν την ΠΑΕ».

Για την αργοπορία της μεταβίβασης εξήγησε: «Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχαν προβλήματα με κάποιες συμβάσεις που είχε υπογράψει ο κ.Τσακίρης με τράπεζες και μας καθυστέρησαν στη διαδικασία. Ξεπεράστηκαν όμως, ενώ κι εμείς υπογράψαμε κάποιες διαβεβαιώσεις και με αμοιβαία προσπάθεια τελειώσαμε. Ο κ.Τσακίρης δεν έχει πλέον καμία σχέση με τα διοικητικά τέλος, αν και παραμένει μέτοχος σε ένα ποσοστό 14 με 15%. Οικονομικά δεν συμμετέχει».

Για το μέλλον του Πανιωνίου: «Το μεγάλο ζητούμενο είναι ποιος θα ενισχύει οικονομικά τον Πανιώνιο. Θέλει ακόμα μια βδομάδα για να μπει 100% δικό μας Διοικητικό Συμβούλιο. Ψάχνουμε για ανθρώπους που θα επενδύσουν και θα έλθουν να αγοράσουν την ΠΑΕ. Σκεφτόμαστε επίσης και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με μετοχές τον κόσμο. Για φέτος δεν υπάρχει πρόβλημα και μαζί με κάποια χρήματα που θα πάρουμε από τις μεταγραφές θα πορευτούμε ανάλογα. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος επιφανής πανιώνιος που να πει βάζω 3,4,5,10 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα θέλει 2 εκατ. ευρώ περίπου για να λειτουργήσει».

Ερωτηθείς για τα τρία εκατομμύρια ευρώ που έβαζε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης απάντησε: «Ο κ. Τσακίρης έκανε πάρα πολλά λάθη που του στοιχίσανε κιόλας».

Για τους Μανιάτη και Κουμόρτζι επεσήμανε: «Δεν προχώρησαν χτες τα πράγματα, από σήμερα θα δούμε. Σήμερα αναμένεται να κριθεί και για τον Μήτρογλου. Εφόσον οριστικοποιηθούν τα έμψυχα ανταλλάγματα, με κυριότερο αυτό του επιθετικού, τότε όλα θα τελειώσουν. Στα λεφτά τα έχουμε βρει ήδη. Ο Πανιώνιος θα πάρει 1.2 εκατομμύρια ευρώ και παίκτες. Αν τώρα δεν έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής θα πάρουμε παραπάνω χρήματα για να κάνουμε εμείς μεταγραφές. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία ο Μανιάτης θα πάει στον Ολυμπιακό άμεσα και ο Κουμόρτζι προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Σε περίπτωση που «χαλάσει» το deal με Ολυμπιακό, ο κ. Βεντούρης υπογράμμισε: «Θα κοιτάξουμε αλλού».

Για τους παίκτες που θέλει ο Πανιώνιος: «Ο κ. Λεμονής ζήτησε ενίσχυση και για τον λόγο αυτό δεν θα φύγουν άλλοι παίκτες μετά τους Μανιάτη και Κουμόρτζι. Θέλουμε 3-4 παίκτες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανέναν. Ο προπονητής κινείται για δύο μέσους, έναν φορ κι έναν μπακ κεντρικό ή πλάγιο».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x