F1

Η ώρα των παρουσιάσεων!

Η μια μετά την άλλη οι ομάδες της Φόρμουλα 1 ανακοινώνουν τις ημερομηνίες που θα παρουσιάσουν τα μονοθέσια τους για την επόμενη σεζόν. Δεδομένου ότι οι χειμερινές δοκιμές αρχίζουν τον Φεβρουάριο, οι κορυφαίες ομάδες επιθυμούν να έχουν παρουσιάσει τα… επιτεύγματά τους στα τέλη του Ιανουαρίου.

Η μια μετά την άλλη οι ομάδες της Φόρμουλα 1 ανακοινώνουν τις ημερομηνίες που θα παρουσιάσουν τα μονοθέσια τους για την επόμενη σεζόν.

Δεδομένου ότι οι χειμερινές δοκιμές αρχίζουν τον Φεβρουάριο, οι κορυφαίες ομάδες επιθυμούν να έχουν παρουσιάσει τα… επιτεύγματά τους στα τέλη του Ιανουαρίου.

Το μονοθέσιο της Renault θα παρουσιαστεί στις 13 Ιανουαρίου στο «Autosport International Show». Αναμένεται να είναι μαύρο και χρυσό, ύστερα από τη συμφωνία με τη Lotus, η οποία θα είναι ο χορηγός της ονομασίας.

Τέλη Ιανουαρίου θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο και η σκουντερία, όπως και η Sauber. Η τελευταία θα κάνει τα αποκαλυπτήρια μια ημέρα πριν την έναρξη των δοκιμών, δηλαδή στις 31 Ιανουαρίου. Τον σχεδιασμό της C30 έχει επιμεληθεί ο Τζέιμς Κι.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x