Stoiximan Super League

Ηρέμησαν με Κόκε

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σέρχιο Κόκε στον Άρη. Ο Ισπανός επιθετικός διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου, με αποτέλεσμα ο χρόνος αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε περίπου 15 ημέρες. Αποδεκατισμένοι οι «κίτρινοι» το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Φατί και Κουλουχέρης, οι τραυματίες Ρονάλντο και Τσέζαρεκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μενδρινός.

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σέρχιο Κόκε στον Άρη. Ο Ισπανός επιθετικός διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου, με αποτέλεσμα ο χρόνος αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε περίπου 15 ημέρες.

Φυσικά, η είδηση αυτή χαροποίησε τους υπεύθυνους, οι οποίοι φοβόντουσαν τα χειρότερα. Εκτός του Κόκε, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να βασίζεται στους Κώστα Μενδρινό, Τσέζαρεκ και Αγτζίδη. Ο πρώτος υπέστη αιμάτωμα στον αχίλλειο, ενώ ο Κροάτης συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και θα χάσει το ερχόμενο ματς όπως και ο Ρονάλντο Γκιάρο. Απόντες από τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30) θα είναι και οι τιμωρημένοι Κουλουχέρης και Φατί.

Στον αντίποδα διαθέσιμοι είναι οι Τόχα και Σηφάκης, που προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Κριστιάν Πορτίγια, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει, δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το προσεχές παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x