Stoiximan Super League

Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος 0-0 (Τελικό)

Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το 2011, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο 0-0 οι δύο ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το 2011, στο πλαίσιο της 16ης
αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο 0-0 οι δύο ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο!

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



Λήξη του αγώνα

86΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ψυχογιός στη θέση του Σολάκη

84΄Μοναδική ευκαιρία για τον Πανιώνιο ο Σκούρτης μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου και αντί να πλάσαρει γύρισε την μπάλα εκεί που δεν υπήρχε συμπαίκτης του

76΄ Διπλή αλλαγή για τον Πανιώνιο ο Σκούρτης στη θέση του Μπάλαμπαν και ο Γουνδουλάκης στη θέση του ενοχλημένου από την αλλαγή Κουμορτζί

73΄ αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ρόκας παίρνει τη θέση του Καπετάνου

68΄ Κίτρινη κάρτα στον Μάχο για διαμαρτυρία

65΄ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο Το σουτ του Τσότσαλιτς δεν βρίσκει στόχο

59' Αλλαγή για τον Πανιώνιο, ο Κούκετς μέσα στη θέση του Σάμαρη.

58' Κι άλλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Μπρέσκα και Μόνχε συνδυάστηκαν όμορφα, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι από τον Μάχο, το σουτ του, όμως, έδιωξε ο Αυστριακός γκολκίπερ.

54' Γέρνει το γήπεδο στα τελευταία λεπτά… Κι άλλη, πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Μπρέσκα φεύγει στην αντεπίθεση και θα δώσει την κατάλληλη στιγμή στον Σολάκη. Ο έμπειρος φορ, μόνος του απέναντι από τον Μάχο δεν θα μπορέσει να τον «νικήσει»!

52' Μεγάλη ευκαιρία για το Βόλο να ανοίξει το σκορ. Ο Σολάκης βγάζει ωραία μπαλιά στον Μπρέσκα, ο οποίος, μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση, δεξιά, θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

50' Με το που μπήκε ο Σλοβάκος, ο Ολυμπιακός Βόλου… άλλαξε ταχύτητα! Θυμίζουμε ότι ο Μπρέσκα είχε πετύχει το νικητήριο γκολ του Βόλου στην αναμέτρηση της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη!

Μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Μπρέσκα πέρασε στο ματς στη θέση του Μητρόπουλου.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου!

45'+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου!

31' Κίτρινη κάρτα στον Βαρό.

30' Πολύ επικίνδυνος στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος…

26' Καλό σουτ του Κουμορτζί, λίγο έξω από την περιοχή του Βόλου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό, κάθετο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

18' Κίτρινη κάρτα στον Ζαραδούκα για μαρκάρισμα στον Σάμαρη.

14' Κίτρινη κάρτα στον Σανκαρέ για μαρκάρισμα στον Τσότσαλιτς.

13' Κίτρινη κάρτα στον Όμο για μαρκάρισμα στον Μόνχε.

11' Πολύ ωραία φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Μάρτιν έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, με τον Καπετάνο να πιάνει απευθείας το σουτ, όμως, ο Μάχο ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

9' Πολύ καλή στιγμή για τον Πανιώνιο! Πρώτα ο Ριέρα και στη συνέχεια ο Μπάλαμπαν δεν κατάφεραν να «νικήσουν» τον Γιακούποβιτς.

5' Γρήγορος ο ρυθμός του ματς στα πρώτα λεπτά…

2' Πρώτη φάση στο παιχνίδι, νωρίς-νωρίς. Ο Καπετάνος έκανε δυνατό σουτ αρκετά μακριά από τη μεγάλη περιοχή και ο Μάχο έδιωξε με δυσκολία.

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε!



Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (46΄Μπρέσκα), Ζέλεσι, Ντολεζάι, Καπετάνος( 73΄Ρόκας), Λεάντρο, Σολάκης (86΄Ψυχογιός), Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε

Στον πάγκο: Ρόκα,Τόμας, Ρίκκα, Σκάρος,

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Βάρο, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (76΄Γουνδουλάκης), Σάμαρης (59΄Κούκετς), Ριέρα, Μπάλαμπαν ( 76΄Σκούρτης)

Στον πάγκο: Μπέλιτς, Γιόνσον, Αναστασόπουλος, Σαλαλί,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Κουκουλάκης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φαντόπουλος (Πειραιάς)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Βόλου



- Η επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στα «σαλόνια» μετά από 20 χρόνια συνοδεύτηκε από ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» στη Νέα Σμύρνη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…

- Τώρα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, στόχος της ομάδας του Βόλου είναι το «δύο στα δύο» κόντρα στους «κυανέρυθρους», προκειμένου να διατηρηθεί στα… ψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Από την άλλη, το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τον «ιστορικό», που ξεκινάει την προσπάθειά του για τη σωτηρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x