Αγγλία

Θέμα ωρών η απόλυση Χότζον

Τις τελευταίες του ώρες ως προπονητής της Λίβερπουλ περνάει ο Ρόι Χότζον. Η ήττα των «κόκκινων» με σκορ 3-1 από την Μπλάκμπερν αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το (πικρό) ποτήρι, που πίνουν φέτος οι φίλοι της ομάδας. Σε έκτακτο Δ.Σ της NESV στη Βοστώνη αποφασίζεται η λύση της συνεργασίας με τον Άγγλο τεχνικό και προσωρινά στον πάγκο θα βρεθεί η παλιά δόξα του συλλόγου, Κένι Νταλγκλίς. Μάλιστα, θα κοουτσάρει τη μεγάλη του αγάπη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουν. την Κυριακή για το FA Cup!

Τις τελευταίες του ώρες ως προπονητής της Λίβερπουλ περνάει ο Ρόι Χότζον. Η ήττα των «κόκκινων» με σκορ 3-1 από την Μπλάκμπερν αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το (πικρό) ποτήρι, που πίνουν φέτος οι φίλοι της ομάδας.

Σε έκτακτο Δ.Σ της NESV στη Βοστώνη αποφασίζεται η λύση της συνεργασίας με τον Άγγλο τεχνικό και προσωρινά στον πάγκο θα βρεθεί η παλιά δόξα του συλλόγου, Κένι Νταλγκλίς. Μάλιστα, η τύχη τα έφερε έτσι, που θα κοουτσάρει τη μεγάλη του αγάπη στο ''Ολντ Τράφορντ'' κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουν. την Κυριακή για το FA Cup!

Αν και έχουν περάσει κοντά δώδεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόι Χότζον απολύθηκε από τον πάγκο της Μπλάκμπερν, οι «ρόβερς» κατάφεραν για άλλη μια φορά να του… ξύσουν εκείνη την παλιά πληγή. Αυτή το φορά το έκαναν με τη νίκη τους 3-1 επί της Λίβερπουλ, ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον Άγγλο τεχνικό πολύ κοντά στην απομάκρυνσή του από τους «κόκκινους».

Μάλιστα, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ο Χότζον τα άκουσε από τους οπαδούς και των δύο ομάδων και σίγουρα θα προτιμούσε να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από το «Ίγουρντ Παρκ».

Την περίοδο 1997-1998 ο Χότζον είχε απολυθεί από τους «ρόβερς», ένα γεγονός που ο ίδιος θεωρεί πως στοίχειωσε την καριέρα του.

«Αν δεν είχε συμβεί αυτό, οι άνθρωποι θα με κατέτασσαν στο μυαλό τους σαν προπονητή στο ίδιο επίπεδο με τον Φέργκιουσον», είχε δηλώσει τότε στον βρετανικό Τύπο.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x