Stoiximan Super League

Ακάθεκτος…

…συνεχίζει ο Ολυμπιακός και στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, μετά το

…συνεχίζει ο Ολυμπιακός και στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, μετά το 2-0 επί του Ηρακλή, και στην απόκτηση παικτών. Παρουσιάστηκε ο Μανιάτης στο "Καραϊσκάκη", καθ’οδόν ο Κουμόρτζι κι έρχεται και τρίτη μεταγραφή. Όλα καλά με Μιραλάς.

Με τον Νταβίντ Φουστέρ να κάνει ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Ηρακλή εντός έδρας και αύξησαν και πάλι τη διαφορά τους στο +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να μην έπιασε εντυπωσιακή απόδοση, λόγω και των πολλών απουσιών της στον άξονα, αλλά με οδηγό την απαραβίαστη άμυνά της, που δεν επέτρεψε στον «Γηραιό» να απειλήσει, πήρε με σχετική ευκολία το «τρίποντο».

Και με τη «βούλα» ο πρώτος

Το κλου το βράδυ της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη» ήταν αν μη τι άλλο η παρουσίαση ουσιαστικά του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι της νέας του ομάδας και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο 3.5 ετών με τους Πειραιώτες, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ρήτρα πέντε εκατομμυρίων ευρώ, ενώ επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 2.

Πλέον ο 24χρονος μπακ περιμένει να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Μπενάρ Κουμόρτζι, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να παίξει άλλο έναν αγώνα με τα «κυανέρυθρα» (της 17ης αγωνιστικής κόντρα την Skoda Ξάνθη) και από τη Δευτέρα να μετακομίσει στου Ρέντη. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την άφιξη στην Ελλάδα του πατέρα του Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο νεαρός επιθετικός προορίζεται ως έμψυχο αντάλλαγμα. Αν τελικά «στραβώσει» του Έλληνα επιθετικού τότε θα πέσουν στο τραπέζι τα ονόματα των Γκαλίτσιου και Νέμεθ.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία, όπως όλα δείχνουν, με τον Ηρακλή για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, τον οποίο θέλουν από τώρα στον Πειραιά, και το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και με τον 18χρονο επιθετικό, ο οποίος ωστόσο μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης δήλωσε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού πως είναι τιμή του, αλλά προς το παρόν ανήκει στον Ηρακλή.

Πλην των προαναφερθέντων, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Θοδωρή Βασιλακάκη, αλλά και τον Φρανθίθκο Χαβίτο, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία. Στη λίστα επίσης των «ερυθρολεύκων» είναι και οι Φορτούνης (Αστέρας Τρίπολης), Γεωργιάδης και Ανάκογλου (Πανσερραϊκός).

«Οκ» ο Μιραλάς

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αναμένεται να προπονηθεί την Παρασκευή ο Κέβιν Μιραλάς, αφού όπως αποδείχτηκε η έξοδός του με το φορείο από τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή οφειλόταν σε μια κράμπα και τίποτα άλλο. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα εκτός έδρας, στο οποίο επιστρέφουν οι Μέλμπεργκ και Μοντέστο από τιμωρία, αλλά θα απουσιάσει ο Μανιάτης που έχει να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών λόγω καρτών.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x