Stoiximan Super League

Αναγκαία η ενίσχυση…

Η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ είναι πασιφανής κι έγινε για μία ακόμη φορά ορατή στο ματς με την Κέρκυρα. «Δεμένα» τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ, λόγω της οικονομικής στενότητας της ΠΑΕ. Δύο Ισλανδούς έχει βάλει στο μάτι ο Άρναρ Γκρέταρσον. Νοκ άουτ ο Καφές, πρόβλημα στη μεσαία γραμμή εν όψει Πανσερραϊκού. Φήμες περί άμεσης μετακόμισης στη Ριζούπολη.

Η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ είναι πασιφανής κι έγινε για μία ακόμη φορά ορατή στο ματς με την Κέρκυρα. Η «Ένωση» απέχει 15 βαθμούς από την κορυφή μετά το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα κι έχοντας αποχαιρετήσει ήδη και την Ευρώπη μπορεί στο υπόλοιπο της περιόδου να ελπίζει μόνο σε ένα καλό πλασάρισμα εν όψει των play-offs της Σούπερ Λίγκας, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε για πολλοστή φορά την ανάγκη ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ της ομάδας, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι λόγω της οικονομικής στενότητας του συλλόγου. Η απόφαση να γίνουν μεταγραφές είναι ειλημμένη, ωστόσο με το μικρότερο δυνατό κόστος και συνεπώς με τα περιθώρια «σφάλματος» στις επιλογές των παικτών μεγάλα.

Για την ώρα, πάντως, η ΑΕΚ αποδυναμώνεται, καθώς ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι ξένο σώμα για την ομάδα, όπως καθιστούν σαφώς από την ΠΑΕ και αναζητείται φόρμουλα για να αποχωρήσει με τη μικρότερη δυνατή ζημιά από την ομάδα.

Στο μάτι δύο Ισλανδοί

Δύο νεαρούς Ισλανδούς ποδοσφαιριστές έχει βάλει στο μάτι για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Άρναρ Γκρέταρσον, σύμφωνα στη «SportDay». Ο λόγος για τον Χλίνουρ Μάγκνουσον, τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό της Φραμ και τον Έιναρ Ίνγκβαρσον, τον 17χρονο επιθετικό της Χαφναρφιόρντουρ. Πρόκειται για δύο περιπτώσεις με πολύ χαμηλό κόστος και δεν αποκλείεται η «Ένωση» να επενδύσει πάνω σε αυτές, αν και είναι σαφές ότι δεν είναι παίκτες που μπορούν να αλλάξουν άρδην την εικόνα της ομάδας.

Μετακομίζει;

Φήμες θέλουν τον Σταύρο Αδαμίδη να δέχεται πιέσεις από συνεργάτες του, αλλά και απλούς φιλάθλους, να μετακομίσει η ΑΕΚ από το αχανές και αφιλόξενο ΟΑΚΑ στην πιο οικονομική Ριζούπολη, που προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση έδρας.

Ξεμένει από μέσους και φορ

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα δεινά της ΑΕΚ, χάνει και βασικούς της παίκτες. Ο Παντελής Καφές αποχώρησε από το χθεσινό ματς με θλάση στον δεξιό δικέφαλο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις κι εκτιμάται πως έχει υποστεί θλάση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Όλα αυτά, τη στιγμή που οι Γκέντσογλου και Ντιόπ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς...

Παράλληλα, ο Ισμαέλ Μπλάνκο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος, με Πανσερραϊκό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Ολυμπιακό Βόλου (εντός) και Skoda Ξάνθη (εκτός), θα εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής. Ελλείψει του Αργεντινού φορ και με «τελειωμένο» τον Τζεμπούρ, η «Ένωση» δεν διαθέτει άλλον καθαρόαιμο φορ και θα στηριχτεί στον Λυμπερόπουλο, ίσως και τον νεαρό Αμπντουραχμάνι.

* Την Πέμπτη οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x