Stoiximan Super League

Διπλό χτύπημα με «Παπ» και Καλίντσκι

Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Άρης. Η απόκτηση του Κριστιάν Πορτίγια φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των «κιτρίνων», οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν άλλες δύο μεταγραφές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Έντζο Καλίντσκι αποτελεί την επιλογή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ ο επαναπατρισμός του Δημήτρη Παπαδόπουλου είναι ο στόχος για την επίθεση. δήλωσε ο Έλληνας φορ.

Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Άρης.

Η απόκτηση του Κριστιάν Πορτίγια φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των «κιτρίνων», οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν άλλες δύο μεταγραφές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Έντζο Καλίντσκι αποτελεί την επιλογή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ ο επαναπατρισμός του Δημήτρη Παπαδόπουλου είναι ο στόχος για την επιθετική γραμμή.

Τον βασικό αμυντικό μέσο της Κίλμες, Έντζο Καλίντσκι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους για τη θέση του Μεχντί Ναφτί οι άνθρωποι του Άρη. Ο Αργεντινός χαφ είναι προσωπική επιλογή του κ.Κούπερ, ο οποίος ζήτησε την απόκτησή του. Ο Καλίντσκι αγωνίστηκε βασικός με την Κίλμες στα 12 από τα 17 ματς του πρωταθλήματος Κλαουσούρα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό και θεωρείται ιδανικός για τα πλάνα του τεχνικού των Θεσσαλονικέων.

Τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Κόκε, ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες λόγω μερικής ρήξης έσω μηνίσκου, προσπαθούν να βρουν άμεσα στον Άρη. Πιο κοντά απ’ όλους τους πιθανούς στόχους βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 30χρονος φορ αγωνίζεται με τη φανέλα της Θέλτα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθεί δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες στους «κίτρινους», έναντι 200.000.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει 19 συμμετοχές με τη φανέλα της Θέλτα από τον περσινό Ιανουάριο, χωρίς να έχει σκοράρει.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x