Stoiximan Super League

«Ναι» για Σβέρκος

Σε συμφωνία με τη Σοσό για την απόκτηση του Βάτσλαβ Σβέρκος ήρθε ο Πανσερραϊκός. Ο 27χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Φρανσίς Ζιλό και για τον λόγο αυτό η γαλλική ομάδα τον δίνει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Πλέον απομένει να τα βρουν τα «λιοντάρια» και με τον Τσέχο φορ, ώστε αυτός να πειστεί να μετακομίσει στις Σέρρες.

Σε συμφωνία με τη Σοσό για την απόκτηση του Βάτσλαβ Σβέρκος ήρθε ο Πανσερραϊκός.

Ο 27χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Φρανσίς Ζιλό και για τον λόγο αυτό η γαλλική ομάδα τον δίνει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Πλέον απομένει να τα βρουν τα «λιοντάρια» και με τον Τσέχο φορ, ώστε αυτός να πειστεί να μετακομίσει στις Σέρρες.

Η Σοσό αναχώρησε την Τετάρτη για την Τυνησία, όπου θα πραγματοποιήσει μια μίνι προετοιμασία, με τον 27χρονο στράικερ να παραμένει στην Γαλλία, ενισχύοντας τα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του. Η επίσημη βέβαια θέση των «λιονσέ» είναι πως ο παίκτης ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Στο περιθώριο των προσπαθειών για την απόκτηση του Σβέρκος παραμένει και το θέμα του Μπέλεκ, με την περίπτωσή του να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x