Γενικά

«Ζηλεύουν τη FIFA επειδή δεν ικανοποιεί τους πάντες»

Την υπεράσπιση της FIFA απέναντι σε όσους την κατηγορούν για διαφθορά και μυστικισμό ανέλαβε ο Σεπ Μπλάτερ. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο οποίος αναμένεται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα το Μάιο για τη θέση που κατέχει, δέχεται «πυρά» από τον παγκόσμιο Τύπο, ειδικά μετά το σκάνδαλο περί χρηματισμού που σκέπασε την ανάληψη των Μουντιάλ του 2018 από τη Ρωσία και του 2022 από το Κατάρ.

Την υπεράσπιση της FIFA απέναντι σε όσους την κατηγορούν για διαφθορά και μυστικισμό ανέλαβε ο Σεπ Μπλάτερ.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο οποίος αναμένεται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα το Μάιο για τη θέση που κατέχει, δέχεται «πυρά» από τον παγκόσμιο Τύπο, ειδικά μετά το σκάνδαλο περί χρηματισμού που σκέπασε την ανάληψη των Μουντιάλ του 2018 από τη Ρωσία και του 2022 από το Κατάρ.

«Μέσα στο 2010 γράψαμε νέες σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεκινώντας με την πρώτη διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αφρική, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Επίσης είχαμε την πρώτη ασιατική νικήτρια ομάδα στο Μουντιάλ γυναικών κάτω των 17, αλλά και τις αποφάσεις για την ανάληψη των διοργανώσεων των Μουντιάλ του 2018 και 2022» δήλωσε από την Ντόχα όπου βρίσκεται με αφορμή την αυριανή έναρξη του Ασιατικού Κυπέλλου.

Ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου συνέχισε τονίζοντας: «Όλες αυτές οι επιτυχίες της FIFA έχουν προκαλέσει φθόνο και ζήλεια στον κόσμο επειδή δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους πάντες. Η επιτυχημένη πορεία της Ομοσπονδίας μπορεί να συνεχίσει άνετα και στο μέλλον παρά την κριτική που δεχόμαστε. Έχουμε και τη δύναμη και τα μέσα να αμυνθούμε στις επιθέσεις αυτές».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x