Stoiximan Super League

«Πρώτη» για Μανιάτη

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε σήμερα στου Ρέντη ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος μόλις χθες υπέγραψε το συμβόλαιο διάρκειας 3.5 με τους «ερυθρόλευκους», βρέθηκε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών και ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε σήμερα στου Ρέντη ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος μόλις χθες υπέγραψε το συμβόλαιο διάρκειας 3.5 με τους «ερυθρόλευκους», βρέθηκε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών και ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν κανονικά, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο την προετοιμασία τους για το ματς της 17ης αγωνιστικής με τους «Φαίακες», ενώ όσοι έπαιξαν κόντρα στον «Γηραιό» έκαναν αποθεραπεία. Ο Ουρτάδο από την πλευρά του συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή, όταν και έχει προγραμματιστεί πρωινή (10:30) προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα επισκεφθούν το Τζάνειο.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x