Stoiximan Super League

«Πρόωρη αναχώρηση για Σισέ;»

Δημοσίευμα του «Footmercato» κάνει λόγο για έναν απογοητευμένο από όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, Τζιμπρίλ Σισέ και παράλληλα, επικαλούμενο δικές του πληροφορίες, το γαλλικό Μέσο προαναγγέλλει εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του. Παρόλα αυτά, ούτε πρόταση υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τον Γάλλο, ούτε πρόθεση να πωληθεί ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.

Δημοσίευμα του «Footmercato» κάνει λόγο για έναν απογοητευμένο από όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, Τζιμπρίλ Σισέ και παράλληλα, επικαλούμενο δικές του πληροφορίες, το γαλλικό Μέσο προαναγγέλλει εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του.

Παρόλα αυτά, ούτε πρόταση υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τον Γάλλο, ούτε πρόθεση να πωληθεί ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Το Footmercato άναψε φωτιές στους οπαδούς της ομάδας, όπως φωτιές ανάβει συχνά το συγκεκριμένο site, οι οποίες συνήθως, σβήνουν γρήγορα...

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αρχικά αναφέρεται στην εξαιρετική περυσινή σεζόν, όπου ο Σισέ κατέκτησε τα πάντα, με το νταμπλ και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, κάτι που βοήθησε τον Γάλλο επιθετικό να ζωντανέψει την καριέρα του και στη συνέχεια υπάρχει η αντιδιαστολή με τη φετινή, η οποία χαρακτηρίζεται «τραγική».

Το «Footmarcato» επικαλείται δικές του πληροφορίες που θέλουν τον σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» να σκέφτεται την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθως υπάρχει η διαπίστωση πως με ένα ποσό στα 14 εκατ. ευρώ, ο πρώτος σκόρερ και του φετινού πρωταθλήματος θα αποτελέσει παρελθόν από την Ελλάδα και τους «πράσινους».

«Υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Αγγλία που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν. Η Νιούκαστλ είναι η μία, ενώ το γεύμα ανάμεσα σε Τζέραρντ και Σισέ την προηγούμενη εβδομάδα ίσως να μην ήταν τόσο αθώο. Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσουν στον Παναθηναϊκό, αφού αν φύγει ο Σισέ θα είναι ένα δράμα για την ομάδα», καταλήγει το δημοσίευμα.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x