Γερμανία

«Τέλειωσε» από την εθνική Γερμανίας τους Χούμελς, Μπόατενγκ και Μίλερ ο Λεβ!

Τη διεθνή καριέρα των Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόμας Μίλερ τέλειωσε με απόφασή του ο Γιοακίμ Λεβ, όπως γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου.

Τέλος στη διεθνή καριέρα των Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόμας Μίλερ έβαλε ο Γιόακιμ Λεβ!

Ο εκλέκτορας της εθνικής Γερμανίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, γνωστοποίησε την απόφασή του, τονίζοντας ότι πλέον η ομάδα μπαίνει σε φάση ανανέωσης.

«Ευχαριστώ τους Ματς, Ζερόμ και Τόμας για τα πολλά πετυχημένα, σπάνια και μοναδικά χρόνια που είχαμε μαζί. Έφτασε η στιγμή να ορίσουμε την πορεία της εθνικής ομάδας, θέλουμε να της δώσουμε ένα νέο πρόσωπο και είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για τη σωστή κίνηση», ανέφερε ο Γερμανός προπονητής, που φυσικά είχε φροντίσει πρώτα να ενημερώσει τους ίδιους σε προσωπικό επίπεδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι και οι τρεις έχουν σταθερή παρουσία στο επαγγελματικό στερέωμα πολλά χρόνια, δεν τους έχουν πάρει και τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ζερόμ Μπόατενγκ και ο Ματς Χούμελς είναι 30 ετών έχοντας 74 και 70 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ ο Τόμας Μίλερ είναι μόλις 29 και έχει καταγράψει 100 συμμετοχές και 38 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x