Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή του Γκάλο, κρίνεται μέχρι το τέλος ο Χιμένεθ»

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του Ροντρίγκο Γκάλο, ενώ υποστήριξε πως ο Χιμένεθ θα κριθεί από τα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για όσα συμβαίνουν γύρω από την ποδοσφαιρική αλλά και την μπασκετική ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα και τους κλεισμένους Μίλος Ντέλετιτς και Γιώργο Αθανασιάδη, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν θα παραμείνει ή όχι ο Ροντρίγκο Γκάλο και την επόμενη σεζόν.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως καθένας στην ομάδα θα κριθεί μέχρι το φινάλε και μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Την ίδια ώρα, για την μπασκετική ΑΕΚ υποστήριξε πως κάθε χρόνο κάνει προσπάθειες για τον... επαναπατρισμό του Νίκου Ζήση, λέγοντας πως εδώ και τρία χρόνια η διοίκηση μιλάει μαζί του αλλά κάτι χαλάει την επιστροφή του στο φινάλε. Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός πως ο Θίοντορ έπαιξε παρά τον τραυματισμό του, λέγοντας πως στο τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσε ούτε να πατήσει το πόδι του, ενώ μίλησε και για τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΚ στο Champions League, την γερμανική Μπάμπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x