Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 (Τελικό)

.

90+3 Λήξη του αγώνα.

90+2 Ο αγώνας μετά απο ακόμη μία διακοπή συνεχίζεται.

88΄Ο αγώνας ξαναδιακόπηκε, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ρίχνουν "βροχή" τις πέτρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερο προς την εστία του Νικοπολίδη.

87΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε τη μπαλιά από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ζαγοράκη, αλλά το σουτ του τελευταίου σταμάτησε πάνω στα σώματα.

83΄Ο αγώνας διακόπηκε για περίπου τέσσερα λεπτά, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν βάλει φωτιά στις εξέδρες.

82' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιασεμάκης πέρασε στη θέση του Χαραλάμπους.

81΄Ο Ριβάλντο εκτέλεσε το φάουλ έξω και δεξιά απο τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Φερνάντες.

78' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντάνι πήρε τη θέση του Οκκά.

77΄ΓΚΟΛ! 2-1 για τον Ολυμπιακό. Ο Κωνσταντίνου απέφυγε εύκολα δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και έπιασε ένα δυνατό σουτ, στέλντοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες.

73' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουρέ από μακρινή απόσταση, η μπάλα κατέληξε απελπιστικά άουτ.

65' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Οι Ηλιάδης και Χριστοδουλόπουλος πήραν τις θέσεις των Ουντέζε και Μαλαδένη.

65' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μπαμπανγκίντα πήρε τη θέση του Γεωργάτου

64' Πολλά λάθη απο τους παίκτες του Ολυμπιακού στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ.

62΄ Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν στα μετόπισθεν.

58΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης προχώρησε απο τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη μπαλιά για τον Μίετσελ που βρισκόταν μπροστά του, ο τελευταίος πρόλαβε τον Νικοπολίδη και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε τη μπάλα απο πάνω του, αλλά αυτή κατέληξε άουτ.

52΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ανατολάκης έδωσε στον Τουρέ αυτός με μία έδωσε στον Οκκά, που έβγαλε τη μπαλιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ του Ανατολάκη σταμάτησε πάνω στον Φερνάντες.

46΄Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45+2 Λήξη πρώτου ημιχρόνου

45΄Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Κωνσταντίνου κέρδισε τη μπάλα μετά απο λάθος του Μαλαδένη, τράβηξε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ πάνω του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Γεωργάτο που έρχοταν απο πίσω, αλλά ο τελευταίος μόνος του με τον Φερνάντες δεν έπιασε το σουτ που θα ήθελε, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει άουτ.

43'Κίτρινη κάρτα στον Χασιώτη

38΄Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την αποδοσή του και ψάχνει και το δεύτερο γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις με κύριο εκφραστή τους τον Σαλπιγγίδη.

36΄ Ο Ριβάλντο εκτέλεσε το φάουλ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Φερνάντες αιφνιδιάστηκε, αλλά κατάφερε να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ.

32΄ΓΚΟΛ! 1-1 ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός. Ο Τζόρτζεβιτς αφού πέρασε πολύ όμορφα δύο παίκτες του ΠΑΟΚ απο τα δεξιά, έβγαλε τη συρτή σέντρα- λουκούμι για τον Οκκά, που απο κοντά πλάσαρε τον Φερνάντες και ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό.

24΄ Ο Μαλαδένης έβγαλε τη μπαλιά για τον Σαλπιγγίδη που έβγαινε μόνος του απο τα δεξιά, αλλά ο Νικοπολίδης βγήκε γρήγορα και έδιωξε τη μπάλα σε πλάγιο άουτ.

20΄ Ο Τουρέ εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά ο Φερνάντες κινήθηκε γρήγορα και μπλόκαρε έυκολα τη μπάλα.

17΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης μπήκε απο τα δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού και σούταρε, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Ριβάλντο και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη. Στη συνέχεια της φάσης ο Μίετσελ έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Τουρέ και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

15΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης η κεφαλιά του Τουρέ πέρασε λίγο άουτ απο το αριστερό δοκάρι του Φερναντέζ.

12΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Ριβάλντο πολλά μέτρα έξω απο την περιοχή, η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ.

11΄Κίτρινη κάρτα στον Μίετσελ.

9΄Κίτρινη κάρτα στον Τζόρτζεβιτς για διαμαρτυρία.

8΄ΓΚΟΛ! 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπουλούτ ενώ φαινόταν να ελέγχει τη μπάλα στην άμυνα του, έπεσε κάτω ενδεχομένως και αντικανονικά από τον Σαλπιγγίδη που πίεζε από πίσω του, ο τελευταίος έδωσε τη μπάλα στον Σικαμπάλα, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο του Βορρά».

1΄Εναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ίλιε Ντουμιτρέσκου): Φερναντέζ, Φουτσίνι, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ουντέζε, Ζαγοράκης, Χαραλάμπους, Μαλαδένης, Σικαμπάλα, Σαλπιγγίδης, Μίετσελ

Ολυμπιακός (Τροντ Σόλιντ): Νικοπολίδης, Πάντος, Ανατολάκης, Σούρερ, Μπουλούτ, Τουρέ, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Οκκάς, Γεωργάτος, Κωνσταντίνου

Διαιτητής: Θανάσης Μπριάκος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κούστας, Μαστροδήμος

Πριν το ματς

Πανέτοιμος για τον Ολυμπιακό

Σχεδόν «πάνοπλος» περιμένει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το μεταξύ τους ντέρμπι, με την απουσία του τιμωρημένου Παντελή Κωνσταντινίδη να είναι το μοναδικό πρόβλημα του Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε στους παίκτες το βίντεο του πρόσφατου ντέρμπι των «ερυθρολεύκων», με την ΑΕΚ, αναλύοντάς τους τον τρόπο ανάπτυξης της πειραϊκής ομάδας. Κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Το πιθανό αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι: Φερνάντεζ, Φουτσίνι, Ουντέζε, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ζαγοράκης, Μαλαδένης, Χαραλάμπους, Σικαμπάλα, Σαλπιγγίδης και Μίετσελ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Aραμπατζής, Βαγγελής, Γιασουμή, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Καρυπίδης, Κυριακίδης, Μαλαδένης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Φερνάντες, Φουτσίνι, Μίετσελ, Σικαμπάλα, Ουντέζε

Αυξημένη η κίνηση στα εισιτήρια

Μικρή αύξηση παρουσίασε το Σάββατο η κίνηση των εισιτηρίων για το ντέρμπι. Από την ΠΑΕ έχουν διατεθεί ως τώρα συνολικά 2.500 εισιτήρια, ενώ άλλα 1.000 έχουν μοιραστεί σε πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ. Όλα συνηγορούν στο ότι η Τούμπα θα έχει πάρα πολλές κενές θέσεις απόψε, αν και δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να υποερισχύσει το συναίσθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ και το γήπεδο να γεμίσει.

Γιάγια…ο αντι-«Ιέρο»

Με τον Γιάγια Τουρέ ως το μοναδικό αμυντικό χαφ αναμένεται να παραταχθεί την Κυριακή ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πατσατζόγλου, Μαυρογενίδης όπως και ο τιμωρημένος Στολτίδης.

Απόντες "Ιέρο", "Μαύρος" και 'Πάτσα"

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Τρόντ Σόλιντ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Μαυρογενίδης, Πατσατζόγλου καθώς και ο τιμωρημένος Στολτίδης.

Οι «εκλεκτοί» του Νορβηγού τεχνικού είναι οι: Ανατολάκης, Οκκάς, Σούρερ, Μπουλούτ, Πάντος, Ντάνι, Μάριτς, Κωστούλας, Μπαμπανγκίντα, Νικοπολίδης, Καφές, Κωνσταντίνου, Ριβάλντο, Λέμενς, Γεωργάτος, Ταραλίδης, Καψής, Τουρέ, Τζόρτζεβιτς και Καστίγιο.

Στον αγωνιστικό τομέα, η κατάσταση των Πατσατζόγλου και Μαυρογενίδη παρουσίασε βελτίωση, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τον δεύτερο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Εν τω μεταξύ, με τον Γιάγια Τουρέ ως το μοναδικό αμυντικό χαφ αναμένεται να παραταχθεί την Κυριακή ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.. Ο Νορβηγός τεχνικός φυσικά έμεινε πιστός στο 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Νικοπολίδης. Η τετράδα στην άμυνα από τα αριστερά -πιθανότατα- προς τα δεξιά θα παίξουν οι Πάντος, Σούρερ, Ανατολάκης και Γεωργάτος. Μοναδικό αμυντικό χαφ αναμένεται να είναι ο Γιάγια Τουρέ, με βοήθειες από τον Ριβάλντο (δεξιά) και Τζόρτζεβιτς (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνου και δίπλα του θα έχει τους Μπαμπανγκίντα (δεξιά) και Οκκά (αριστερά). Αυτή ήταν και η 11αδα που δοκίμασε στο «οικογενειακό «διπλό» ο προπονητής του Ολυμπιακού, που εξετάζει και την περίπτωση του Παντελή Καφέ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Δεν αποκλείεται θέση στην ενδεκάδα να πάρει ο Μπουλούτ και ο Γεωργάτος να πάρει τη θέση του Μπαμπανγκίντα στο άκρο της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x