Champions League

Μαδρίτη, λοιπόν. Στην πόλη που συγκλονίστηκε από τις αποκαλύψεις

Το παραμύθι τελειώνει Μαδρίτη, λοιπόν. Στην πόλη που συγκλονίστηκε από τις αποκαλύψεις για το περίφημο σκάνδαλο "οίκος" και τις συλλήψεις τις σχετικές με χειραγώγηση αγώνων.

inner

Το παραμύθι τελειώνει Μαδρίτη, λοιπόν. Στην πόλη που συγκλονίστηκε από τις αποκαλύψεις για το περίφημο σκάνδαλο "οίκος" και τις συλλήψεις τις σχετικές με χειραγώγηση αγώνων.

Στην πόλη που άκουσε τον Σέρχιο Ράμος να σβήνει τη φωτιά που άναψε με δημοσιεύματα τα οποία τον έφερναν μακριά από τη Ρεάλ. Στην πόλη που πονοκεφαλιάζει λόγω της συνύπαρξης Άγγλων οπαδών ενόψει του Σαββατόβραδου. Στην πόλη που θα γίνει για ένα διήμερο το κέντρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Το νεότευκτο παλάτι της Ατλέτικο, το περίφημο Μετροπολιτανο θα φιλοξενήσει το ματς της χρονιάς. Η κούπα με τα... αυτιά θα στηθεί λίγα βήματα μακριά απο τη φυσούνα των αποδυτηρίων και θα περιμένει υπομονετικά τον νέο της κάτοχο. Θα είναι η πρωτάρα Τότεναμ, θα είναι η... περπατημένη Λίβερπουλ;

Αλήθεια είναι πως με βάση τα όσα έχουμε ήδη δει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ασφαλή προγνωστικά δεν μπορεί να γίνουν.

Είτε στέκεσαι στο πλευρό όσων λένε ότι το βάρος της φανέλας της Λίβερπουλ θα αποδειχθεί καθοριστικό, είτε στέκεσαι απέναντι θεωρώντας πως η συνήθεια της ομάδας του Κλοπ να χάνει λάδια στους μεγάλους τελικούς θα βγάλει την Τότεναμ στον αφρό.

Σε μια διοργάνωση που έχουμε ήδη δει ένα σωρό ποδοσφαιρικά θαύματα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αράξεις αναπαυτικά εμπρός από την οθόνη σου και να περιμένεις.

Είδαμε τη Γιουνάιτεντ να θυμίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι όσα χρήματα κι αν ξοδέψεις ιστορία δεν μπορείς να αγοράσεις.

Είδαμε τη Λίβερπουλ να πετυχαίνει μια από τις σπουδαιότερες ανατροπές στην ιστορία του θεσμού γυρνώντας από το εφιαλτικό 3-0 του Καμπ Νου στο θριαμβευτικό 4-0 του Άνφιλντ.

Είδαμε την Τότεναμ να πετάει έξω τη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα από τα ομορφότερα ματς της σύγχρονης ιστορίας πριν αποκλείσει με επικό come back τα τρομερά μωρά του Άγιαξ.

Μήπως κι αυτός δεν ήταν μια ατραξιόν από μόνος του; Στη Μαδρίτη, λοιπόν. Εκεί που θα στεφθεί ο νέος ποδοσφαιρικός βασιλιάς. Εκεί που θα παραδώσει η Ρεάλ τα σκήπτρα που τόσο επίμονα κρατούσε τα τελευταία χρόνια.

Είναι η σειρά του Σαλάχ και του Μανέ ή ίσως του Κέιν και του Μόουρα. Είναι η ευκαιρία του Σον να αποδείξει ότι ανήκει στην αληθινή ποδοσφαιρική ελίτ και του Φιρμινο να αποδείξει ότι είναι ο πιο σύγχρονος σέντερ φορ στην εποχή του.

Είναι μια ακόμα ζαριά του Κλοπ να κερδίσει, επιτέλους, κάτι, για να συνοδεύσει το τρομερό ποδοσφαιρικό προϊόν που προσφέρει με τις επιδόσεις της ομάδας του.

Είναι ίσως η στιγμή του Ποτσετινο να θυμίσει σε όλον τον πλανήτη ότι γίνεται να φτάσεις στην κορυφή ακόμα και αν απέχεις από το δημοφιλές... σπορ των μεταγραφών.

Είναι το τέλος του δρόμου, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, το γκραν φινάλε σε ένα ταξίδι που και φέτος αποδείχθηκε επικό. Στη Μαδρίτη, λοιπόν. Στην πόλη που έχει γιορτάσει όσο καμία τη συγκεκριμένη κούπα.

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Σον πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Τότεναμ & Σαλάχ πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x