Γενικά

Ήττα για Κραϊόβα πριν την ΑΕΚ

Πρώτη ήττα στο ρουμανικό πρωτάθλημα για την αντίπαλο της Ένωσης, που ηττήθηκε 2-1 από την εκ των ουραγών, Χέρμανσταντ.

Την πρώτη ήττα στο ρουμανικό πρωτάθλημα, μετά από τρεις σερί νίκες, γνώρισε η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Η αντίπαλος της Ένωσης ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της εκ των ουραγών Χέρμανσταντ, η οποία με τη σειρά της πανηγύρισε την πρώτη νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα του Κορνέλιου Παπούρα παρότι προηγήθηκε νωρίς, εντούτοις, είχε πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της, αφού η αντίπαλός της, παρότι δεν είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε πολύ, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, όχι όμως και το τελικό σκορ.

Η Κραϊόβα παρατάχθηκε με διάταξη 4-3-3 και πέντε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Χόνβεντ για το Europa League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Κονσταντίν, ενώ στο 18’ είχαν άλλη μια καλή στιγμή για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Μπάρμπουτ, ο οποίος σούταρε από πλάγια δεξιά, αναγκάζοντας σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Κριστιάνο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και στο 30’ πέτυχαν γκολ με τον Στόικα, αλλά αυτό ακυρώθηκε, καθώς ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ στον Ρομάριο, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Χέρμανσταντ. Στο 41’, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Ρομάριο, που έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πιλιατσέλι.



Η άνοδος της απόδοσης της Χέρμανσταντ ανταμείφθηκε και μάλιστα εις διπλούν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 50’ η εκ των ουραγών του πρωταθλήματος έφτασε στην ισοφάριση με διαγώνιο σουτ του Πετρέσκου και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασε στην ανατροπή με τον Βιέρα, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ του αγώνα και εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των αντιπάλων τους από το ματς της περασμένης Πέμπτης με την Χόνβεντ, ανέλαβαν τα ηνία και πίεσαν και για το τρίτο γκολ. Στο 77’ λίγο έλειψε να το πετύχουν με τον Μπλανάρου, ο οποίος έκανε το σουτ από δεξιά, αλλά ο Πιλιατσέλι απέκρουσε εντυπωσιακά. Δέκα λεπτά αργότερα, η Χέρμανσταντ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βιέρα, αλλά δεν το πλήρωσε, αφού το 2-1 έμεινε μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή.





Η 11άδα της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα: Πιλιατσέλι - Βλαντόιου, Φερέιρα, Άτσκα, Μπάντσου - Ιβάνοφ, Κάκα, Κονσταντίν (58’ Τσιτσαλντάου) – Μπάρμπουτ (46’ Ματέιου), Φόρτες (67’ Ρόμαν), Βαταγέλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x