Γενικά

Το... τρένο της Μόλντε περιμένει τον Αρη!

Η Μόλντε πέρασε έστω και δύσκολα από την έδρα της Βίκινγκ (0-2), με τις αλλαγές του κόουτς Μόε να σκοράρουν, παραμένοντας αήττητη στα τελευταία εννιά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε εξαιρετική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Μόλντε και το αποδεικνύει, συνεχώς!

Η ομάδα του Έρλινγκ Μόε πέρασε έστω και δύσκολα από την έδρα της Βίκινγκ επικρατώντας με 2-0 και παραμένει αήττητα στα τελευταία εννιά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κάπως έτσι, η Μόλντε περιμένει με ανεβασμένη ψυχολογία τον Άρη στη Νορβηγία για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Νορβηγός τεχνικός κατέβασε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1. Ο Κράνινξ ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Χάραλντσεϊντ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν και Χάουγκεν στην τετράδα της άμυνας. Σιόλσταντ και Έλινγκσεν το δίδυμο στα χαφ, με τους Χέσταντ, Άουρσνες και Κνουτζόν να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ομοϊχουάνφο. Στο δεύτερο μέρος για την Μόλντε αγωνίστηκαν και οι Έικρεμ, Μπολί και Τζέιμς.

Το ματς δεν ήταν κατάλληλο για... καρδιακούς καθώς η Μόλντε έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Τα λεπτά περνούσαν, η πίεση αυξανόταν για την πρωτοπόρο του νορβηγικού πρωταθλήματος αλλά ο Τζέιμς τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο άνοιξε το σκορ (82’) και ο Έικρεμ, που είχε περάσει επίσης στο ματς ως αλλαγή, διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό το τελικό 2-0.

Μόλντε (Έρλινγκ Μότε): Κράνινξ, Χάραλντσεϊντ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν, Σιόλσταντ (79’ Τζέιμς), Έλινγκσεν, Χέσταντ (59’ Έικρεμ), Άουρσνες, Κνουτζόν, Ομοϊτζουάνφο (67’ Μπολί).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x