Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την τροπή που έχει πάρει το θέμα της τηλεοπτικής «στέγης» του ΟΦΗ ενόψει της επόμενης σεζόν εμφανίστηκε ο Μιχάλης Μπούσης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Γιώργου Σίμου στον πάγκο της ομάδας.

«Είχαμε κάνει μία συζήτηση με τη NOVA για εφέτος. Μπήκε και η ΕΡΤ και έκανε πρόταση, προφορική. Τη δεχθήκαμε την πρόταση της ΕΡΤ, αλλά η κυβέρνηση άλλαξε και τώρα γίνονται αυτά που γίνονται. Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ είναι οι μόνες ομάδες χωρίς συμβόλαιο! Ο ΠΑΟΚ, όμως, μπορεί να πάει στο OPEN. Γίνονται κάποιες προσπάθειες με τη NOVA και την ΕΡΤ, όμως δεν θα υπογραφεί ξανά συμβόλαιο όπως το περσινό. Δεν θα δεχτώ την αδικία την περσινή! Ήταν αίσχος τα χρήματα που πήρε ο ΟΦΗ πέρυσι! Αυτά δεν θα ξαναγίνουν. Ο ΟΦΗ δεν είναι ψιλικατζίδικο ούτε ομάδα που χρειάζεται χαρτζιλίκι. Θα δει ο κόσμος ποιοι πραγματικά στηρίζουν την ομάδα εφέτος. Από τα τηλεοπτικά μέχρι τους χορηγούς!», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ΠΑΕ.

TAGS: ΟΦΗ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ