Αγγλία

Υπόκλιση στην πρωταθλήτρια Σίτι!

Απλά απολαυστική! Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε 5-0 εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ, απαντώντας με εκκωφαντικό τρόπο στη χθεσινή τεσσάρα της Λίβερπουλ και απέδειξε ότι και φέτος είναι αγριεμένη για... τίτλο.

Μία Μάντσεστερ Σίτι που τρομάζει!

Πολλοί εντυπωσιάστηκαν με τη χθεσινή τεσσάρα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς, αλλά η απάντηση των πρωταθλητών λίγες ώρες αργότερα ήταν ακόμα πιο εκκωφαντική, καθώς διέλυσαν εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ, κάνοντάς την να φαίνεται ομάδα πολύ χαμηλότερου επιπέδου.

Τελικό σκορ της νίκης των «πολιτών» 5-0, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να παίρνει τον τίτλο του απόλυτου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε χατ-τρικ, δείχνοντας από την πρώτη αγωνιστική ότι και ο ίδιος έχει ανέβει επίπεδο. Εξαιρετική παρουσία και από τον Μαχρέζ που «σέρβιρε» δύο γκολ, ενώ χωρίς ιδιαίτερα θέματα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και ο Ρόδρι στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Έπειτα από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, που πράγματι η Γουέστ Χαμ έβαλε δύσκολα στη Σίτι, καθώς κυκλοφορούσε αρκετά την μπάλα για τα δεδομένα ενός αντιπάλου της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, σε μία ανύποπτη στιγμή, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με φόρα από το Copa America, άνοιξε το σκορ στο 25', όταν μετά τη συνεργασία των Μαχρέζ και Γουόκερ, ο Βραζιλιάνος ίσα που τσίμπησε την μπάλα, ανοίγοντας το σκορ.

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε ουσιαστικά στο 51', καθώς σε φάση αντεπίθεσης, ο Ντε Μπρόινε έδωσε έτοιμο γκολ στον Στέρλινγκ κι εκείνος δεν έκανε λάθος στο πλασέ του, κάνοντας το 0-2. Μετά άρχισε το πάρτι, καθώς η Σίτι είχε όρεξη για γκολ και η Γουέστ Χαμ ήταν παντελώς απογοητευμένη. Στο 75' ο Μαχρέζ με υπέροχη πάσα βρήκε τον Στέρλινγκ, που έκανε με ιδανικό τελείωμα το 3-0, ενώ το 4-0 έγινε με πέναλτι του Αγκουέρο, κάνοντας κι αυτός σεφτέ για τη φετινή Premier League.

Τον θρίαμβο των «πολιτών» ολοκλήρωσε ο Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις, δεχόμενος νέα ασίστ από τον Μαχρέζ και με πλασέ δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Φαμπιάνσκι για το τελικό 5-0.



Αναλυτικά, η πρεμιέρα της Premier League:

Παρασκευή 9/8

Λίβερπουλ-Νόριτς 4-1
(7' Χάνλεϊ, 19' Σαλάχ, 28' Φαν Ντάικ, 42' Οριγκί-64' Πούκι)

Σάββατο 10/8

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 0-5
(25’ Ζεσούς, 51’, 75’, 90’ Στέρλινγκ, 86’ πέν. Αγκουέρο)

Μπόρνμουθ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)
Μπέρνλι-Σαουθάμπτον
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον
Γουότφορντ-Μπράιτον
Τότεναμ-Άστον Βίλα (19:30)

Κυριακή 11/8
Λέστερ-Γουλβς (16:00)
Νιούκαστλ-Άρσεναλ
Μάντσεστερ Γιουνάτεντ-Τσέλσι(18:30)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Σάββατο 17/8

Άρσεναλ-Μπέρνλι (14:30)
Άστον Βίλα-Μπόρνμουθ (17:00)
Μπράιτον-Γουέστ Χαμ
Έβερτον-Γουότφορντ
Νόριτς-Νιούκαστλ
Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 18/8

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας (16:00)
Τσέλσι-Λέστερ (18:30)

Δευτέρα 19/8

Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x