Champions League

Ο «συναγερμός» του Μαρτίνς έπιασε τόπο

Τα… γκάζια του Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως είχαν αντίκτυπο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως η υπόθεση πρόκριση κόντρα στην Μπασακσεχίρ θα τελειώσει στο Καραϊσκάκη.

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους στον Ολυμπιακό ο τρόπος με τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς χειρίστηκε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τουρκία ο Πορτογάλος τεχνικός μοίρασε «συγχαρητήρια» σε όλους για το αποτέλεσμα, καθώς εκείνο που μετράει και την περασμένη Παρασκευή που επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Πειραιώτες με βιντεοανάλυση του συγκεκριμένου ματς έκανε έντονες παρατηρήσεις.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε ο 48χρονος προπονητής να δείξει τη σημασία που είχαν για εκείνον τα λάθη των παικτών του, ώστε να μην επαναληφθούν στην επερχόμενη ρεβάνς με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκη.

Το… καμπανάκι που χτύπησε ο Μαρτίνς, ωστόσο, φαίνεται να έπιασε τόπο, αφού η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές αντιλήφθηκαν πως δεν έκαναν στο γήπεδο πολλά από αυτά που είχαν ζητηθεί από το προπονητικό επιτελείο και αν δεν είναι συγκεντρωμένοι κόντρα στην «Μπασάκ» θα έχουν πρόβλημα.

Μάλιστα, στην προχθεσινή και χθεσινή προπόνηση έδειξαν μεγάλη διάθεση να δείξουν αυτά που ζητάει ο προπονητής τους, ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x