Stoiximan Super League

Ναυάγησε του Γκούτι στον Άρη

Συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη για το θέμα του προπονητή έχει ο Άγγελος Χαριστέας, με την περίπτωση Γκούτι να ναυαγεί για τους «κιτρινόμαυρους». Πάει για το plan b ο Άρης.

Τον «εκλεκτό» που θα αντικαταστήσει τον Σάββα Παντελίδη, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναζητά εκ νέου ο Άρης, με τον Άγγελο Χαριστέα να έχει στο μυαλό πλέον το plan b..

Μάλιστα, στη συνάντηση που έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, για να ξεκαθαρίσει το θέμα, έχει στην ατζέντα του μία από τις περιπτώσεις να που σύμφωνα με πληροφορίες σε προχωρημένο στάδιο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι πια η επιλογή Γκούτι, η οποία δεν θα προχωρήσει. Στον Άρη, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και κατέληξαν στο ότι η περίπτωση του Ισπανού είναι απαγορευτική για τα δεδομένα της ομάδας και του πρωταθλήματος, αφού αξιώνει πολλά χρήματα. Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση που δεν μπορεί να γεφυρωθεί, ενώ ο Ισπανός θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Επιπλέον, φαίνεται πως ο Χαριστέας έχει ψηλά στη λίστα του και προπονητή από την Γερμανία που δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x