Ευρώπη

Με επική ανατροπή και σούπερ Τεόντοσιτς λύγισε τη Βενέτσια η Βίρτους Μπολόνια

Ο Μίλος Τεόντοσιτς καθοδήγησε μαεστρικά τη Βίρτους Μπολόνια στη νίκη επί της Βενέτσια (75-70 εντός), που σηματοδότησε το «3 στα 3» της ομάδας του.

Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση, η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε 75-70 εντός έδρας της Βενέτσια και πέτυχε την 3η νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές της Serie A.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον πρώην σέντερ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Βινς Χάντερ, που πρόσθεσε 16 πόντους.

Από την άλλη, για τους πρωταθλητές Ιταλίας κορυφαίος ήταν ο Γουάτ, που είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μάικ Μπράμος πέτυχε 12 πόντους με 5/12 εντός παιδιάς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν 19-13 στο πρώτο δεκάλεπτο εκμεταλλευόμενοι την αστοχία και τη νευρικότητα της Βίρτους. Εντούτοις, στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοσή τους και πλησίασαν σε 35-39 στο τέλος του ημιχρόνου.

Παρ’ όλα αυτά, η Βενέτσια είχε τον τρόπο να διατηρήσει το προβάδισμά της και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Γουάτ να κυριαρχεί κάτω από τις δύο ρακέτες (52-58 στο 30’).

Στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο, η ομάδα του Τζόρτζεβιτς έπαιξε σκυλίσια άμυνα και με τον Κάιλς Γουίμς να παίρνει «φωτιά» επιθετικά ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και έφτασε στο τελικό 75-70.

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 35-39, 52-58, 75-70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x