Champions League

Ματσάρες σε Μιλάνο και Άμστερνταμ

Στο ντέρμπι της βραδιάς η Ίντερ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στο «Τζουζέπε Μεάτσα», ενώ στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ φιλοξενεί την Τσέλσι.

Η 3η αγωνιστική του Champions League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις του 5ου, 6ου, 7ου και 8ου ομίλου. Από το πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζουν η αναμέτρηση στο Μιλάνο μεταξύ Ίντερ και Ντόρτμουντ και το Άγιαξ – Τσέλσι στην «Άμστερνταμ Αρένα».

Στο «Σαν Σίρο» η Ίντερ (1β.) στοχεύει μόνο στη νίκη απέναντι στη Ντόρτμουντ (4β.), προκειμένου να μην μείνει πίσω στη διεκδίκηση μίας από τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Αντόνιο Κόντε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αλέξις Σάντσες, Στέφανο Σένσι και Ντανίλο Ντ΄ Αμπρόζιο, ενώ η Ντόρτμουντ έχει τις πολύ σημαντικές απουσίες των Μάρκο Ρόις και Πάκο Αλκάθερ. Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα (4β.), των τεσσάρων συνεχόμενων νικών στη La Liga, δοκιμάζεται στην Πράγα απέναντι στη Σλάβια (1β.).

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση στο Άμστερνταμ μεταξύ του Άγιαξ (6β.) και της Τσέλσι (3β.). Ο «Αίαντας» έχει κάνει το 2/2 στα «αστέρια», αλλά η Τσέλσι που έχει ανοδική πορεία, πρόκειται να αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο. Για τους Λονδρέζους δεν θα αγωνιστούν οι Καντέ και Μπάρκλεϊ, ενώ για τους Ολλανδούς αμφίβολος είναι ο Ζιγιές.

Στο Βέλγιο, η Λίβερπουλ (3β.) δοκιμάζεται απέναντι στη Γκενκ (1β.), με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει έπειτα από την απουσία του στον ισόπαλο αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μη διαθέσιμοι για τον Γιούργκεν Κλοπ οι Ζοέλ Ματίπ και Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ.

Το σημερινό πρόγραμμα:

5ος όμιλος
Σάλτσμπουργκ – Νάπολι (22:00)
Γκενκ – Λίβερπουλ (22:00)

6ος όμιλος
Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα (22:00)
Ίντερ – Ντόρτμουντ (22:00)

7ος όμιλος
Λειψία – Ζενίτ (19:55)
Μπενφίκα – Λιόν (22:00)

8ος όμιλος
Άγιαξ – Τσέλσι (19:55)
Λιλ – Βαλένθια (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x