Ευρώπη

Μήνυμα ενότητας από τον Ομπράντοβιτς: «Να παλεύουμε όλοι μαζί»

Ικανοποιημένος με την αντίδραση της Φενέρμπαχτσε στη νίκη επί της Τόφας και μετά τη συντριβή από την ΤΣΣΚΑ, ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στην στήριξη του προέδρου, αλλά και των οπαδών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η Φενέρμπαχτσε, αναφέρθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη επί της Τόφας.

Από ‘κει και πέρα, ο Ζοτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την αντίδραση της ομάδας του μετά τη συντριβή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ είπε ότι ο Λέο Βέστερμαν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά γενικά κόντρα στην Τόφας, η οποία ήταν η πιο δυνατή αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Φτάσαμε την υπέρ μας διαφορά στους 20 πόντους, αλλά στο τέλος η διαφορά μειώθηκε γιατί κουράστηκαν οι τρεις γκαρντ ματς. Μιλάω για τους Σλούκα, Μαχμούτογλου και Κάλινιτς. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ροτέισον τους συγκεκριμένους παίκτες. Ο Βέστερμαν αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο ημίχρονο και το ιατρικό μας επιτελείο προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αντίδραση της ομάδας μετά την κακή εμφάνιση στη Μόσχα. Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια και γι’ αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Ξέρω ότι είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο και το καταλαβαίνουμε. Θα το πω άλλη μία φορά. Η αντίδραση των οπαδών μας ήταν ξεχωριστή για εμάς και θα πρέπει όλοι να το σκεφτόμαστε αυτό κάθε φορά, καθώς θα έρθουν σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και θα πρέπει να παλεύουμε σε κάθε ματς. Επίσης, σήμερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την στήριξή του σε αυτή τη δύσκολη φάση για εμάς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x